Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless 10W, černá - 27% sleva

-27%
Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless 10W, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless 10W, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless 10W, černá .

Zlevněné zboží

Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless Vám dává svobodu nabíjet kompatibilní zařízení bez kabelu pouhým umístěním na podložku. Je vyrobena pomocí pokročilé technologie a je navržena tak, aby nabíjela ve většině případů vysokou rychlostí. Nabíječka Swissten má vysoký výkon 10W, který umožňuje rychlejší dobití smartphonu. Nabíječka má protiskluzové prvky které zabezpečí komfortní dobíjení. Vstup je opatřen konektorem USB-C. Vlastnosti: Vstup: DC 5V/2A nebo 9V/1,67A Bezdrátový výstup: 5W / 7,5W / 10W V balení je 1,5m dlouhý kabel USB/USB-C Baleno ...v blistru Swissten Barva: černá

Produkt je výrobek značky Swissten ,distribuovaný s EAN kódem 8595217469501.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Swissten, Komunikace Swissten, Telefony Swissten, Mobilní telefony – příslušenství Swissten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless 10W, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Swissten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Swissten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátová nabíječka Swissten Wireless 10W, černá
Právě si prohlížíte... - 27% sleva

399,- Kč