Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mlýnek - Lodos 1945 Lux

Mlýnek - Lodos 1945 Lux

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mlýnek - Lodos 1945 Lux z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, mlýnky na kávu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Mlýnek - Lodos 1945 Lux .

Detailní informace

Série 1945 Lux je, jak již název napovídá, něco výjimečného. Tato luxusní série nabídne oproti ostatním sériím ještě tvrdší a kvalitnější dřevo, v tomto případě z ořechu. Kvalitní řemeslná práce pak zaručuje, že s tímto mlýnkem si budou připravovat kávu ještě vaši potomci. Dřevo se ručně lakuje a případně moří do příslušného odstínu. Vnitřní ústrojí je pak poniklované a mlecí kameny jsou zhotoveny z kalené oceli. Na celý mlecí systém je poskytována záruka 10 let. Samozřejmostí i u tohoto mlýnku je nastavitelná hrubost mletí kávy. Vysoce kvalitn...í mlýnek za víc než rozumnou cenu od tradiční české firmy Lodos. Pokud chcete vysoce funkční mlýnek na kávu a za příznivou cenu, tak tento mlýnek je právě pro Vás! Výška: 20 cm Vzor: ořechové dřevo, tmavé provedení 10 LET ZÁRUKA OD TRADIČNÍ ČESKÉ FIRMY LODOS!

Produkt je výrobek značky Lodos.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lodos, Kuchyně a jídelny Lodos, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Lodos, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Lodos, Mlýnky na kávu Lodos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mlýnek - Lodos 1945 Lux a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lodos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lodos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mlýnek - Lodos 1945 Lux
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč