Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mlýnek Eureka Zenith 65E černý

Mlýnek Eureka Zenith 65E černý
Mlýnek Eureka Zenith 65E černý
Mlýnek Eureka Zenith 65E černý
Mlýnek Eureka Zenith 65E černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mlýnek Eureka Zenith 65E černý z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, mlýnky na kávu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Mlýnek Eureka Zenith 65E černý .

Detailní informace

Mlýnek Eureka Zenith 65E patří do skupiny „fresh mlýnků“, což znamená, že mele přímo do páky kávovaru. Díky své robustní konstrukci, konzistentním dávkám a preciznímu mletí najdou své uplatnění ve všech provozech vyžadujících kvalitní espresso. Mlýnek můžeme svým výkonem požadovat za zlatou střední cestu do kavárenského provozu :) Speciální mlecí mechanizmus vyvinutý oddělením výzkumu a vývoje umožňuje mlýnkům Eureka dosáhnout extrémně vysoké rychlosti mletí Patentovaný bezkrokový plynulý mikrometrický systém nastavení hrubosti mletí zaručuje v...ysokou přesnost. Systém založený na změně pozice spodního kamene zaručuje nesrovnatelnou výkonnost mletí a umožňuje provádět údržbu bez ztráty nastavení hrubosti mletí Elektronický dávkovací systém na bázi časovače - mele jednu nebo dvě porce, nebo kontinuálně System ACE (Anti-Clumps and Electrostaticity) - mletí je velmi konzistentní, systém brání tvoření hrudek a působení statické elektřiny Univerzálně nastavitelný „hands-free“ držák na páku (není potřeba ji držet v ruce) pro jakýkoliv druh páky Rychlá údržba - mlecí mechanizmus lze jednoduše a rychle demontovat odstraněním pouze 9 šroubků Pouze 4 tlačítka- intuitivní a rychlé nastavení Výkon: 510 wattů Výkon: 1310 otáček za minutu Produktivita: 2,7 - 3,7 g/s Kameny: kalená ocel Ø 65 ploché Objem nádoby na zrnkovou kávu: 1,4 kg Napětí: 240/50 Hz Tělo: hliník Rozměry: šířka: 232 mm, výška: 593 mm, hloubka: 264 mm Hmotnost: 11,8 kg Barva: matná černá Vyrobeno: Itálie Vhodný pro provozy s kapacitou do 3 kg denně

Produkt je výrobek značky Eureka ,distribuovaný s EAN kódem 8054301153035.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Eureka, Kuchyně a jídelny Eureka, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Eureka, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Eureka, Mlýnky na kávu Eureka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mlýnek Eureka Zenith 65E černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eureka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eureka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mlýnek Eureka Zenith 65E černý
Právě si prohlížíte...

21990,- Kč