Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IMG Stage Line DMIX-20 Digitální mixpult

IMG Stage Line DMIX-20 Digitální mixpult

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IMG Stage Line DMIX-20 Digitální mixpult z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mixážní pulty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným IMG Stage Line DMIX-20 Digitální mixpult .

Detailní informace

Digitální mixpult DMIX-20 zaujme intuitivním operačním konceptem s velmi promyšleným uživatelským rozhraním. Vzhledem ke kompaktnímu designu je ideální i pro aplikování na menších nebo středně velkých pódiích a v domácích studiích. Hudebníků a DJ-ů toto zařízení velmi rychle přesvědčí. Ve spolupráci s externím routerem DMIX-20 umožňuje i pohodlné ovládání přes iPad. Aplikace je volně dostupná v App Store.Konzole má 16 vstupních mono kanálů a 2 stereo vstupní kanály. Fantomové napájení + 48V. 8 výstupů lze použít jako 4 aux a 4 podskupiny n...ebo jako 8 aux výstupů. Mixpult disponuje 2 integrovanými DSP s 12 typy efektů, noise gate, compressor / limiter, delay a a 100 mm motorickým faderem.Dotykový barevný LCD displej usnadňuje provoz s vašimi nastaveními, které se jednoduše ukládají díky moderní digitální technologii. Takže je možné ukládat nastavení zvuku kanálu přes parametrický ekvalizér, grafický ekvalizér nebo použitím možností efektového zařízení. Digitální mixpult umožňuje uložit až 24 nastavení. Full duplex port umožňuje simultánní přehrávání a nahrávání z PC nebo do PC. Mixpult je také vybaven dvěma výstupy pro sluchátka. Země původu: Čína Napájení: 240V Varianta: Standardní nabídka Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ne

Produkt je výrobek značky Img Stage Line ,distribuovaný s EAN kódem 4007754249484.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Img Stage Line, Zvuk Img Stage Line, Zvukové komponenty Img Stage Line, Mixážní pulty Img Stage Line.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 190,- Kč
Detail
2 190,- Kč
Detail
890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IMG Stage Line DMIX-20 Digitální mixpult a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mixážní pulty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Img Stage Line a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Img Stage Line najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IMG Stage Line DMIX-20 Digitální mixpult
Právě si prohlížíte...

24407,- Kč