Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bose T4S ToneMatch Digitální mixpult

Bose T4S ToneMatch Digitální mixpult

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bose T4S ToneMatch Digitální mixpult z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mixážní pulty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bose T4S ToneMatch Digitální mixpult .

Detailní informace

Profesionální kompaktní mixpult s 4 kanály a digitálním rozhraním. T8S je mix, který nabízí nejen možnost přehledné a profesionální mixáže, ale v zásobě má i několik typů efektů studiové kvality, jakož i možnosti nastavení dynamiky a EQ. Každý z efektů, nastavení EQ nebo komprese jem ožné priradiž samostatně ke každému z 4 kanálů díky výkonnému DSP enginu. Přední panel zařízení je vybaven ovládáním pro jednotlivé kanály, jakož i přehledným displejem pro dokonalou kontrolu nad každým parametrům. Součástí mixu je i vestavěná chromatická ladička. ...Zadní panel nabízí rozharnie s 4 kombinovanými XLR / jack 6,3 mm konektory a dvojicí AUX Jack 6,3 mm konektorů pro vstup, výstupní konektory typu XLR nebo Jack 6,3 mm a USB A a USB B rozhraní pro snadné připojení k počítači. Barevné provedení: Black. WiFi : Ne Možná montáž do racku : Ne Napájení : 240V FW : Ne Adaptér součástí : Ne AUX IN : 2 Vestavěné efekty : Ano EQ mikrofonních kanálů : 3 Bands, 1 Parameter Rozhraní : USB Počet vstupů : 6 Mikrofonní vstup : 4 Země původu : Čína Počet kanálů : 4 LAN : Ne AUX OUT : 2

Produkt je výrobek značky Bose.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Bose, Zvuk Bose, Zvukové komponenty Bose, Mixážní pulty Bose.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bose T4S ToneMatch Digitální mixpult a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mixážní pulty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bose a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bose najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bose T4S ToneMatch Digitální mixpult
Právě si prohlížíte...

16590,- Kč