Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL

Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL
Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL
Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL
Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL .

Detailní informace

Revoluční mikrovlnná trouba bez otočného talíře Mikrovlnný ohřev nabízí velmi rychlý a hlavně bezpečný způsob, jak připravit, či jen ohřát jídlo. Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF421BL splňuje všechny nároky moderních mikrovlnek od funkčnosti až po vzhled. Revoluční interiér bez otočného talíře nabízí neuvěřitelně velký prostor pro přípravu nejrůznějších pokrmů. Pomocník, který nikdy neřekne "NE" Ptáte se, co tato stylová kráska skrývá uvnitř? Věřte, že budete mile překvapeni. Její objem je díky plochému neotočnému interiéru neuvěřitelných 25 lit...rů, takže se skvěle hodí i pro větší rodiny či osoby, jejichž hlad nezná konce. Když k tomu přidáme výkon 800 W, vznikne nám neuvěřitelný pomocník, které by měla každá domácnost vlastnit. Elegantní vzhled Již na první pohled vás zaujme svým tajemným černým provedením. Tento design se skvěle hodí do moderních kuchyní, které díky tomu ještě více vyniknou. Užitečné přídavné funkce Dokonce vás potěší i několika funkcemi. První z nich je JetStart, který po aktivaci - stisknutí příslušného tlačítka - na 30 sekund zapne ohřívání na maximum. Tato funkce je ideální pro přípravu teplého nápoje, jako je například kakao či pro ohřátí polévky. Další velkou výhodou je funkce grilu a možnost rozmrazovat potraviny. Aby byla zajištěna bezpečnost, disponuje spotřebič systémem "Rodičovská kontrola", který brání náhodnému spuštění spotřebiče.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437860577.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Mikrovlnné trouby Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Mikrovlnná trouba Severin MW 7756

Velikost 280 mm / Černá / Severin
2 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrovlnná trouba Whirlpool MWF 421 BL
Právě si prohlížíte...

5529,- Kč