Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL

Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL
Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL
Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL
Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL .

Detailní informace

Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL V dnešní době, která je velmi náročná na čas, uvítáme nějaký způsob, jak něco urychlit a to i v případě, že se jedná o jídlo. Dobrou volbou, jak ušetřit aspoň trochu času je mikrovlnná trouba Whirpool MCP 346 SL. Ta okáže připravit buď úplně nové pokrmy, nebo ty již starší ohřát a tím nám umožnit si na nich znovu pochutnat. Je nepopiratelné, že první čeho si všimnete při koupi nového spotřebiče, je jeho vzhled. Z tohoto důvodu se výrobce snažil vytvořit jedinečný kousek, který by v každé domácnosti vypadal..., jak kdyby tam už od jak živa patřil. A to se mu i povedlo. Trouba je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajistí dlouhou životnost, a díky moderní černé barvě s prvky stříbrné přiláká pohled nejednoho zájemce. Pokrmy, na kterých si vždy pochutnáte Kapacita mikrovlnné trouby Whirlpool MCP 346 SL je neuvěřitelných 25 litrů a bez problémů do ní můžete vložit talíř o průměru 28 cm. Jedná se tedy o pomocníka, který je vhodný i pro početnější rodiny, či velké jedlíky. Jelikož se tento druh spotřebiče využívá převážně na ohřívání již hotových potravin, tak určitě každý, kdo si jej koupí, ocení inovativní 3D technologii ohřevu. Ta má za úkol distribuovat teplo rovnoměrně za pomocí trojrozměrného vysílání mikrovln. Výsledkem této funkce je rovnoměrně ohřátý oběd či večeře a nehrozí, že by jedna půlka byla horká a ledová Neuvěřitelné množství funkcí a vylepšení Funkce Crisp = jídlo je ze všech stran křupavé a propečené Pára = zdravější forma přípravy potravin Gril = grilujte kdykoli budete chtít Jet Defrost = rychlé rozmrazování Bread Defrost = dopřejte si čerstvé křupavé pečivo každý den Jet Start = ohřátí jídla mimořádnou rychlosti Dětská pojistka = bezpečnost na prvním místě

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437860850.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Mikrovlnné trouby Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikrovlnná trouba Whirlpool MCP 346 SL
Právě si prohlížíte...

5751,- Kč