Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X

Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X
Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X
Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X
Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X .

Detailní informace

Ohřívání, vaření i grilování s mikrovlnnou troubou Mora Vestavná mikrovlnná trouba Mora VMT 442 X vám urychlí a usnadní přípravu všelijakých pokrmů. Spotřebič je vyroben z kvalitního nerezového povrchu s úpravou proti otiskům prstů. Nabízí objem 25 l, takže bez obtíží připravíte i větší množství potravin. Vnitřek trouby je tvořen dobře udržovatelným nerezem a nachází se zde otočný talíř o průměru 31,5 cm a grilovací rošt. Díky své snadné montáži, si najde si místo v každé moderní kuchyni. Snadné ovládání Při přípravě jídla si můžete vybrat z 8 ...automatických programů a 6 výkonových stupňů. Mikrovlnná trouba také nabízí možnost kombinovaného ohřevu – mikrovlnný ohřev + gril. Samozřejmostí je nastavení časovače. Snadnou obsluhu zajišťuje elektronické ovládání a díky praktickému displeji budete mít dokonalý přehled o čase i nastavených funkcích. Hlavní vlastnosti Elektronické ovládání trouby 8 automatických programů 6 výkonových stupňů Objem trouby: 25 l Otočný talíř: 31,5 cm Nerezový vnitřek trouby Možnost kombinovaného ohřevu (mikrovlnný ohřev + gril) Elektronický časovač Grilovací rošt Povrch trouby nerez s úpravou proti otiskům prstů Snadná montáž – rámeček již namontován na troubu

Produkt je výrobek značky Mora ,distribuovaný s EAN kódem 3838782054648.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mora, Kuchyně a jídelny Mora, Kuchyňské spotřebiče Mora, Mikrovlnné trouby Mora.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mora a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mora najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 442 X
Právě si prohlížíte...

4990,- Kč