Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 - 11% sleva

-11%
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125
6 249 6 999 1684
6 249,- Kč

Původní cena: 6 999,- Kč


Hodnocení:


Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 .

Zlevněné zboží

Elegantní vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 je špičkovým výrobkem, který uspokojí i náročné zákazníky. Velký vnitřní objem 25 l pojme bez problémů i větší kusy potravin. Celkem 8 přednastavených programů vám umožní jediným stisknutím například uvařit brambory nebo upéct pizzu. Křupavé kůrky na povrchu pokrmu dosáhnete použitím grilu. Největší výhodou je však možnost zkombinovat mikrovlny s grilem, dosáhnete tak ještě lepších výsledků. Vaše jídlo bude dokonale uvařené a křupavé na povrchu.Funkce vícefázového vaření se hodí zejména pro p...okrmy, které potřebují kombinovat různé způsoby přípravy (např. mírné vaření a prudké dopékání). Rozmrazování je s troubou Concept MTV3125 velmi jednoduché. Stačí zadat hmotnost rozmrazované potraviny a trouba se postará o zbytek. Při běžném vaření si můžete vybrat z 5 stupňů výkonu.Nerezový povrch trouby se hodí do jakékoliv kuchyně. Častou obavou je však jeho čištění. Trouba Concept MTV3125 je opatřena speciálním lakem, který snižuje viditelnost otisků prstů a usnadňuje čištění trouby. Dvířka jsou zasklena dvojitým sklem a otevírají se do boku. Dětská pojistka pak zabraňuje dětem náhodně spustit troubu.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8594049738328.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Mikrovlnné trouby Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 374 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 999,- Kč
Detail
3 049,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

6249,- Kč