Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh .

Detailní informace

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh v sobě spojuje funkčnost s nadčasovým designem. Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem 25 l. Požadované funkce a výkon si snadno navolíte pomocí dotykového ovládání a displeje. Volit můžete celkem mezi 5 stupni výkonu. K dispozici však máte i celkem 8 přednastavených programů, pomocí kterých uvaříte například maso, zeleninu, ryby, ale i popkorn nebo pizzu. V případě, že připravovaný pokrm potřebuje zkombinovat více různých způsobů přípravy (např. rozmrazení a poté po...malé vaření), využijte funkci vícefázového vaření.Nejen pro vytvoření křupavé pizzy je určen zabudovaný gril. Můžete jej i kombinovat s mikrovlnným zářením a posunout tak výsledek ještě blíže k dokonalosti. Funkce rozmrazení rychle připraví zamražené potraviny k dalšímu vaření. Stačí jen zadat jejich hmotnost a trouba se o zbytek postará sama.Vaření si snadno naplánujete díky zabudovanému časovači. O ukončeném cyklu vaření vás trouba informuje zvukovýcm signálem. Dvojitě zasklená dvířka poskytují výbornou viditelnost dovnitř trouby. Pro zvýšení bezpečnosti děti je trouba vybavena dětskou pojistkou.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631000267.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Mikrovlnné trouby Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 6925 wh
Právě si prohlížíte...

8999,- Kč