Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020
Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mikrovlnné trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 .

Detailní informace

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 vám umožní rychle a pohodlně jídlo nejen ohřívat, ale také ho vařit nebo grilovat. Usnadní vám přípravu pokrmů a celkově rozšíří repertoár vašich kuchařských technik. Navíc si jistě oblíbíte i její atraktivní vzhled. Nerezové provedení s rámečkem působí elegantně a nadčasově a vhodně doplní interiér každé kuchyně. Dvojitě zasklená dvířka vám umožní pohodlně kontrolovat průběh vaření. Jednoduše je pak otevřete stisknutím tlačítka. Mikrovlnnou troubu Concept MTV 3020 můžete instalovat do horní skříňky. ...Mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 o objemu 20 l vám nabídne celkem 5 stupňů výkonu až do úrovně 800 W. Zabudovaný gril (1000 W) vám umožní vytvořit křupavou kůrku na povrchu vašich pokrmů, například na pizze. Výhodou je i možnost kombinovat oba druhy ohřevu a dosáhnout tak ještě lepších výsledků. Můžete využít i jeden z 8 přednastavených programů, stačí jen zvolit ten správný podle druhu a množství potraviny a mikrovlnná trouba se o vše postará. Samozřejmostí je i funkce rozmrazování. To je možné nejen podle času, ale i podle váhy potraviny.Díky nerezovému interiéru je čištění trouby Concept MTV 3020 snadné. Kombinace tlačítek, otočného knoflíku a přehledného displeje zaručuje jednoduchou a srozumitelnou obsluhu. O ukončení vaření vás informuje zvuková signalizace. Samozřejmostí je i dětská pojistka. Součástí výbavy je grilovací stojan.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631000441.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Mikrovlnné trouby Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mikrovlnné trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV 3020
Právě si prohlížíte...

6299,- Kč