Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk Rainbow 50L WF16x Eyepiece

Levenhuk Rainbow 50L WF16x Eyepiece

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk Rainbow 50L WF16x Eyepiece z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk Rainbow 50L WF16x Eyepiece .

Detailní informace

Okulár představuje výborný doplněk k jakémukoliv mikroskopu. Disponuje 16x zvětšením a širokým zorným polem. Kvalitní optické sklo umožňuje ostrý a detailní pohled na vzorky. Okulár se standardním průměrem 23,2 mm (typický pro většinu mikroskopů.) lze použít s mikroskopy jakékoliv značky. Zorné pole: 10 mm. Typ : Okulár Varianta : WF16x Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0611901505190.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk Rainbow 50L WF16x Eyepiece a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk Rainbow 50L WF16x Eyepiece
Právě si prohlížíte...

565,- Kč