Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk MS3 Mechanické měřítko

Levenhuk MS3 Mechanické měřítko

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk MS3 Mechanické měřítko z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk MS3 Mechanické měřítko .

Detailní informace

Křížový vodič preparátu je určený k pohodlnému přemísťování mikroskopických preparátů po pracovním stolku podél osy X (doleva a doprava) a osy Y (dopředu a dozadu). Je vhodný i k určování souřadnic oblasti preparátu. Pomocí těchto souřadnic je možné se rychle vrátit na dříve vybrané místo. Ovládací šroub umožňuje koaxiální řízení všech pohybů. Jednotlivé osy jsou doplněny o pomocnou noniovou stupnici, která zajišťuje vysokou přesnost měření. Vodič je kompatibilní s mikroskopy: Levenhuk 2S NG, Levenhuk 3S NG, Levenhuk 5S NG, Levenhuk 7S NG, Leve...nhuk Rainbow 2L PLUS, Levenhuk Rainbow 50L PLUS. Instalace se nedoporučuje u mikroskopů s plastovými těly, neboť by mohlo dojít k poškození mikroskopu. Hmotnost: 0,13 kg. Země původu: Čína Typ: Mechanické měřítko

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0643824208520.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk MS3 Mechanické měřítko a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk MS3 Mechanické měřítko
Právě si prohlížíte...

783,- Kč