Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Levenhuk MED 30B Binokulární Mikroskop

Levenhuk MED 30B Binokulární Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk MED 30B Binokulární Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk MED 30B Binokulární Mikroskop .

Detailní informace

Binokulární mikroskop Levenhuk MED 30B má profesionální optiku a umožňuje rozšíření základních funkcí pomocí dalšího příslušenství (lze zakoupit samostatně). Mikroskop je vhodný pro laboratorní výzkum metodou jasného zorného pole při 40x až 1000x zvětšení. Může být použit pro studium složitých a drobných struktur. Je vynikající pro použití...; ve vzdělávacích, vědeckých, klinických a diagnostických oborech a splňuje požadavky náročného zákazníka.
Mikroskopy řady Levenhuk MED 30 jsou vybaveny na nekonečno korigovaným optickým systémem, který je používán v profesionálních a vysoce kvalitních mikroskopech. Tento systém obsahuje polorovinné achromatické objektivy s korekcí na nekonečno a umožňuje získání jasných, vysoce kontrastních obrazů s vysokou úrovní rovinnosti.
Jedním z nejdůležitějších rysů na nekonečno korigovaných optických systémů je to, že umožňují instalaci dalších dílů do optické dráhy mezi čočkami objektivu a tubusem okuláru. Další součásti zahrnují polarizátory, epi-fluorescenční světlo a DIC hranoly, které vykazují při zaostření jen minimální odchylky a správné aberace. Celkově vzato, díky modulární konstrukci a jednoduché obsluze jsou mikroskopy Levenhuk MED 30 optimální pro použití v různých typech mikroskopie a při práci v hematologických, histologických, mikrobiologických a dalších laboratořích. Adaptér součástí: Ano Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Země původu: Čína Displej: Ne Zvětšení: 40x Zvětšení: 1000x Materiál: Kov Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Protiprachový kryt Balení obsahuje: Objective 100x Balení obsahuje: Objective 10x Balení obsahuje: Objective 40x Balení obsahuje: Objective 4x Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Imerzní olej Balení obsahuje: Modrý filtr Balení obsahuje: Zelený filtr Balení obsahuje: Žlutý filtr Balení obsahuje: Abbe Condenser Napájení: Adaptér Hmotnost netto (kg): 9.98 Typ: Binokulární Mikroskop : 20210608.0

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0753215766871.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk MED 30B Binokulární Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk MED 30B Binokulární Mikroskop
Právě si prohlížíte...

18890,- Kč