Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Levenhuk MED 20T Trinokulární Mikroskop

Levenhuk MED 20T Trinokulární Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk MED 20T Trinokulární Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk MED 20T Trinokulární Mikroskop .

Detailní informace

Levenhuk MED 20T je trinokulární mikroskop s polorovinnou achromatickou optikou. Přenášený obraz je plochý a ostrý. Z těchto důvodů je mikroskop vhodný pro provádění sofistikovaných odborných pozorování. Rozsah zvětšení optiky mikroskopu je 40x až 1000x. Mikroskop je vynikající volbou pro vybavení lékařské laboratoře, mikrobiologického oddělení na univerzitě nebo výzkumnéh...o ústavu.
Trinokulární hlava umožňuje současné vizuální pozorování a přenos obrazu na externí obrazovku pomocí digitálního fotoaparátu (není součástí dodávky). K dispozici je rozdělovač paprsků. Fotoaparát se nainstaluje do samostatného vertikálního tubusu okuláru. Binokulární mřížkový bod je nakloněn o 30° a používá se pro pravidelná pozorování. Hlava je otočná o 360° kolem své osy, což je velmi praktické pro skupinovou práci.
Okuláry a objektivy jsou vyrobeny z optického skla s protiplísňovým povlakem. Čtyři objektivy jsou instalovány v revolverovém nosiči objektivů, což umožňuje rychlé nastavení všech zvětšení mikroskopu. Dva objektivy s vysokým zvětšením jsou opatřeny ochranným pružinovým rámem; 100x objektiv se může používat pro pozorování použitím imerzní metody (lahvička s imerzním olejem je obsažena v dodávce). Širokoúhlé okuláry mají dioptrické nastavení, což umožňuje přesně přizpůsobit optiku mikroskopu pro zrak zákazníka. Hrubé a jemné zaostření s malou roztečí umožňuje nastavení ostrosti obrazu.
Vzorky se upevňují na dvouvrstvý stolek, který se přesouvá podél dvou os. Je vybaven mechanickým měřítkem, které umožňuje umístění vzorku přesně pod čočku objektivu mikroskopu. Pod tímto stolkem se nachází Abbeho kondenzor s irisovou clonou a držákem filtru. Pod ním je 20 W halogenové světlo. Světlo je napájeno zdrojem střídavého proudu a jeho jas je nastavitelný. Tento mikroskop navíc umožňuje nastavení Köhlerova osvětlení. Adaptér součástí: Ano Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Země původu: Čína Displej: Ne Zvětšení: 40x Zvětšení: 1000x Materiál: Kov Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Protiprachový kryt Balení obsahuje: Objective 100x Balení obsahuje: Objective 10x Balení obsahuje: Objective 40x Balení obsahuje: Objective 4x Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Imerzní olej Balení obsahuje: Modrý filtr Balení obsahuje: Zelený filtr Balení obsahuje: Žlutý filtr Balení obsahuje: Abbe Condenser Napájení: Adaptér Hmotnost netto (kg): 7.28 Typ: Trinokulární Mikroskop : 20210609.0

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0753215766802.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk MED 20T Trinokulární Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk MED 20T Trinokulární Mikroskop
Právě si prohlížíte...

17990,- Kč