Levenhuk MED 1000 Plain Polarization Device - 14% sleva

-14%
Levenhuk MED 1000 Plain Polarization Device
2 049 2 394 711
2 049,- Kč

Původní cena: 2 394,- Kč


Hodnocení:


Levenhuk MED 1000 Plain Polarization Device z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk MED 1000 Plain Polarization Device .

Zlevněné zboží

Rovinné polarizační zařízení umožňuje transformovat laboratorní mikroskop Levenhuk MED 1000 do podoby polarizačního výzkumného nástroje. Toto zařízení se skládá z polarizátoru a analyzátoru. Polarizátor se instaluje mezi světelný zdroj a vzorek; analyzátor se instaluje mezi plošinou a okulárem. Po instalaci těchto nástrojů je možné provádět jakákoli pozorování v polarizovaném světle. Rovinné polarizační zařízení Levenhuk MED 1000 je vhodné pro provádění hematologického a histologického výzkumu, stejně jako při používání mikroskopu pro terénní v...ýzkum v oblasti mikrobiologie, urologie, patologické anatomie a dalších vědních oborů. Země původu : Čína Typ : Polarizační zařízení

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0643824215115.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk MED 1000 Plain Polarization Device a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk MED 1000 Plain Polarization Device
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

2049,- Kč