Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk M130 BASE Microscope Digital Camera

Levenhuk M130 BASE Microscope Digital Camera

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk M130 BASE Microscope Digital Camera z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk M130 BASE Microscope Digital Camera .

Detailní informace

Digitální fotoaparát promění mikroskop na moderní digitální zařízení a umožňuje záznam videa o rozlišení 1280 x 1024 pixelů. S jeho pomocí je možné pořizovat fotografie mikroskopických preparátů nebo dokonce zaznamenávat video celého pozorovacího procesu. Fotoaparát 1,3 Mpx Levenhuk M130 BASE je nenahraditelný během přednášek a prezentací – na velké obrazovce můžete v reálném čase zobrazit vše, co se děje pod objektivem mikroskopu. Fotoaparát lze používat i s biologickými a stereoskopickými mikroskopy jiných značek, které mají tubus okuláru o p...růměru 23,2 mm. Pomocí redukce (zakoupené samostatně) jej můžete instalovat na mikroskopy jiných průměrů. Fotoaparát se vkládá místo okuláru a pomocí kabelu USB je připojen k počítači nebo notebooku. Souprava obsahuje CD se speciální softwarovou aplikací, která umožňuje upravovat uložené snímky. Kompatibilní operační systémy: Mac OS, Linux, Windows. K připojení je potřeba port USB 2.0. Balení obsahuje: Digitální kameru Levenhuk pro mikroskopy. USB kabel. Instalační CD se software. Manuál. Barva: Blue Země původu: Čína Typ: Microscope Digital Camera Varianta: M130

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0611901505510.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk M130 BASE Microscope Digital Camera a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk M130 BASE Microscope Digital Camera
Právě si prohlížíte...

2185,- Kč