Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Levenhuk LabZZ M101 Moonstone

Levenhuk LabZZ M101 Moonstone

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk LabZZ M101 Moonstone z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk LabZZ M101 Moonstone .

Detailní informace

Dětský mikroskop včetně pokusné sady. Mikroskop je navržen zejména pro děti, ale z pohledu optického výkonu není tento model o nic horší než řada mikroskopů „pro dospělé“. Je vybaven třemi objektivy. Při nastavení zvětšení nemusíte přerušovat svou práci – pootočením revolverové hlavice rychle vyměníte objektivy. Jedinečným prvkem tohoto modelu je jeho posuvný dvoupolohový okulár, který nahrazuje dva okuláry se zvětšením 10x a 16x – a skutečně snadno se používá. Vaše dítě nebude muset vyměňovat okuláry, takže je neztratí. Tři objektivy a tento o...kulár vám umožní dosáhnout následujících hodnot zvětšení: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x a 640x. Světlo vydávané LED diodami (umístěnými pod stolkem) prochází preparátem a vytváří zvětšený obraz. Regulovatelný jas osvětlení je velmi praktická funkce – můžete jej zesílit u preparátů o větší tloušťce, které jsou méně transparentní, a opačně zeslabit při pozorování velmi tenkých a transparentních řezů. Obsah soupravy: mikroskop, objektivy: 4x, 10x, 40x, okulár: WF10x–16x, kulatý pracovní stolek se svorkami, kotoučová clona, vestavěné spodní osvětlení (LED), 2 baterie AA, experimentální sada Levenhuk K50, návod k použití a záruční list. Barevné provedení: Moonstone Země původu: Čína Barva podle výrobce: Moonstone

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0611901504896.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk LabZZ M101 Moonstone a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk LabZZ M101 Moonstone
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč