Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk Invisible World Knowledge Book EN

Levenhuk Invisible World Knowledge Book EN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk Invisible World Knowledge Book EN z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk Invisible World Knowledge Book EN .

Detailní informace

Vzdělávací publikace pro děti ve věku žáků základních a středních škol. Kniha „Neviditelný svět“ pomůže mladým vědcům naučit se vše, co chtějí vědět o mikroskopech a pozorování mikroskopem. Mohou začít tím, že si nastudují historii mikroskopu, jeho konstrukci a základní principy práce s tímto optickým přístrojem. Hlavní část knihy je věnována mikroorganismům a různorodým strukturám, které lze pod mikroskopem spatřit. Struktura buněk, úžasné bakterie, neviditelná bakterie E. coli, život v kapce vody – to je jen stručný výběr z toho, o čem tato e...ncyklopedická publikace vypráví. Kniha má praktický čtvercový formát a je napsána speciálně pro děti, tedy jednoduchým a snadno srozumitelným jazykem. Vše, o čem se v knize píše, je demonstrováno na velkých barevných ilustracích. Nejzajímavější informace o mikrosvětě jsou zvýrazněny, takže si je lze snadno zapamatovat. Kniha dále obsahuje popisy jednoduchých pokusů, které lze pod dohledem dospělé osoby provádět i doma. Autor: O. Mazurová. Vazba: pevná. Formát: 252 x 252 mm. Počet stránek: 96. Jazyk : Anglický jazyk Země původu : Litva Typ : Rezervovat Varianta : English

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 9781945581007.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk Invisible World Knowledge Book EN a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk Invisible World Knowledge Book EN
Právě si prohlížíte...

565,- Kč