Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Levenhuk 5S NG Mikroskop

Levenhuk 5S NG Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk 5S NG Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk 5S NG Mikroskop .

Detailní informace

Monokulární mikroskop je optický přístroj základní úrovně, který je vynikající ke studiu nebo vědecké zájmové činnosti. Je vhodný pro dítě, školáka nebo středoškolského studenta. Pomocí mikroskopu Levenhuk 5S NG můžete provádět laboratorní práce v oblasti biologie, dělat vědecké pokusy a zkoumat mikrosvět. Mikroskop nabízí zvětšení až 500x, které zajišťuje úžasný pohled na jednobuněčné organismy. Toto zvětšení je dostatečné ke zkoumání připravených mikroskopických preparátů. Monokulární mikroskop Levenhuk 5S NG je jednoduchý, spolehlivý a bezpe...čný optický přístroj. K osvětlení preparátů pod mikroskopem se používá zrcátko. Nevyžaduje připojení k elektrické síti ani jiné napájení, takže dítě nebude v kontaktu s elektřinou. Mladého badatele tedy můžete nechat o samotě, aniž byste se museli obávali o jeho bezpečnost. K regulaci intenzity osvětlení se používá kotoučová clona. Veškeré optické členy mikroskopu jsou vyrobeny ze skla a jsou chráněny odolným kovovým tělem. Otočný nosič je určen pro tři objektivy. Monokulární okulárový tubus umožňuje měnit okuláry tak, aby bylo dosaženo odpovídajícího zvětšení. Pracovní stolek je vybaven standardními upínacími svorkami. Ostrost obrazu lze nastavit makrošroubem a mikrošroubem. Balení obsahuje: Monokulární mikroskop. Objektivy: 4x, 10x, 40x. Okuláry: 10x, 12.5x. Manuál. Barva: Grey Země původu: Čína Typ: Mikroskop

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0643824208537.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk 5S NG Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk 5S NG Mikroskop
Právě si prohlížíte...

2990,- Kč