Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Levenhuk 500T POL Trinokulární Mikroskop

Levenhuk 500T POL Trinokulární Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk 500T POL Trinokulární Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk 500T POL Trinokulární Mikroskop .

Detailní informace

Mikroskop Levenhuk 500T POL umožňuje provádět pozorování metodou světlého pole a použití polarizovaného světla. Jeho schopnosti lze využít v medicíně, biologii, krystalografii, kriminalistice, metalografii a dalších vědeckých oborech. Tento profesionální mikroskop má spolehlivou konstrukci a vysoce kvalitní optiku.
Mikroskop má trinokulární hlavu: binokulární vizuální část je m&iac...ute;rně nakloněna, zatímco tubus okuláru pro instalaci digitálního fotoaparátu je umístěn vertikálně. Hlava se může otáčet o 360°. Optické schéma se skládá z širokoúhlých okulárů s 10x zvětšením a achromatických objektivů se 4x, 10x, 40x a 100x zvětšením. Přední čočky objektivů se 40x a 100x zvětšením jsou vybaveny ochranným pružinovým rámem. Při použití 100x objektivu můžete pozorování provádět metodou olejové imerze. K dispozici je hrubé a jemné zaostřování.
Mikroskop používá kruhový otočný stolek. K upevnění mikroskopických preparátů se používají běžné svorky. Pod tímto stolkem se nachází kondenzor s irisovou clonou a držákem filtru. Úplně dole je osvětlovací jednotka sestávající z LED světelných diod s kolektorem. Jas osvětlení lze regulovat. Mikroskop je navíc vybaven vestavěným polarizátorem a analyzátorem.
Osvětlení je napájeno z AC zdroje (síťové napájení). Adaptér součástí: Ano Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Země původu: Čína Displej: Ne Zvětšení: 40x Zvětšení: 1000x Materiál: Kov Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Imerzní olej Balení obsahuje: Modrý filtr Balení obsahuje: Zelený filtr Balení obsahuje: Žlutý filtr Balení obsahuje: Objective 100x Balení obsahuje: Objective 10x Balení obsahuje: Objective 40x Balení obsahuje: Objective 4x Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Abbe Condenser Balení obsahuje: Okulár Balení obsahuje: Protiprachový kryt Napájení: Adaptér Hmotnost netto (kg): 5.36 Typ: Trinokulární Mikroskop : 20210608.0

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0753215775071.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk 500T POL Trinokulární Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk 500T POL Trinokulární Mikroskop
Právě si prohlížíte...

18990,- Kč