Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Levenhuk 400T Trinokulární Mikroskop

Levenhuk 400T Trinokulární Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk 400T Trinokulární Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk 400T Trinokulární Mikroskop .

Detailní informace

Levenhuk 400T je klasický trinokulární mikroskop s binokulární vizuální částí a vertikálním tubusem pro instalaci digitálního fotoaparátu. Tento mikroskop je vynikající volbou pro laboratoř. Pomůže zdravotníkovi, mikrobiologovi, biochemikovi nebo jinému specialistovi při studiu biologických vzorků. Mikroskop používá achromatickou optiku a je dodáván s LED osvětlením. Pro vý...;zkum lze použít metodu pozorování ve světlém poli a olejovou imerzi.
Hlava mikroskopu je otočná, což je praktické pro skupinovou práci. Vizuální část je skloněna pod úhlem 30°: díky tomu je práce s mikroskopem pohodlnější. Okuláry se zvětšením 10x poskytují široké zorné pole, zatímco achromatická optika poskytuje jasné a ostré detaily malých struktur. Objektivy se zvětšením 4x, 10x, 40x a 100x jsou instalovány v revolverovém nosiči objektivů. Celkové zvětšení mikroskopu se pohybuje v rozsahu od 40x do 1000x. Upozorňujeme, že tento mikroskop umožňuje použití metody pozorování s použitím olejové imerze při použití objektivu se 100x zvětšením. Objektivy se zvětšením 40x a 100x jsou navíc vybaveny ochranným pružinovým rámem.
Stolek je vybaven mechanickým měřítkem. Vedle stolku jsou knoflíky pro hrubé a jemné zaostření. Přímo pod tímto stolkem je Abbeho kondenzor pro pozorování ve světlém poli s irisovou clonou a držákem filtru. Osvětlovací systém obsahuje LED diody a kolektor je umístěn ještě níže. Jas osvětlení lze regulovat; napájení prostřednictvím dobíjecích baterií (součást sady) nebo prostřednictvím AC napájecího zdroje. Tělo mikroskopu je vyrobeno z kovu. Adaptér součástí: Ano Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Země původu: Čína Displej: Ne Zvětšení: 40x Zvětšení: 1000x Materiál: Kov Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: AA baterie Balení obsahuje: Imerzní olej Balení obsahuje: Modrý filtr Balení obsahuje: Zelený filtr Balení obsahuje: Žlutý filtr Balení obsahuje: Objective 100x Balení obsahuje: Objective 10x Balení obsahuje: Objective 40x Balení obsahuje: Objective 4x Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Abbe Condenser Napájení: Adaptér Hmotnost netto (kg): 4.06 Typ: Trinokulární Mikroskop

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0753215775002.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk 400T Trinokulární Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk 400T Trinokulární Mikroskop
Právě si prohlížíte...

8690,- Kč