Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Discovery Artisan 64 Digitální Mikroskop

Discovery Artisan 64 Digitální Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Discovery Artisan 64 Digitální Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Discovery Artisan 64 Digitální Mikroskop .

Detailní informace

Digitální mikroskop Discovery Artisan 64 se snadno používá, protože je vybaven vestavěnou LCD obrazovkou. Kvůli této vlastnosti není nutné mikroskop připojovat k PC, ale lze jej používat také s počítačem, protože je kompatibilní s operačními systémy Windows a Mac OS (připojení přes kabel USB). Mikroskop má široké pole použití: opravy malých zařízení, pájení mikroobvodů, studium kovů, os...tření čepelí nožů, kontrola pravosti starých mincí, restaurování uměleckých předmětů a mnoho dalšího. Má horní osvětlení, pomocí tohoto přístroje můžete studovat pouze neprůhledné objekty.
Zvětšení je nastavitelné, pohybuje se v rozmezí od 20x do 600x. Zaostřování se provádí ručně v rozsahu od 5 do 80 mm. Mikroskop má kolem objektivu fotoaparátu 8 LED diod s bílým světlem. Fotoaparát se používá jako objektiv, vykresluje obraz. Jeho 0,3 Mpx snímač (s interpolací až 8 Mpx) vykresluje ostrý a detailní obraz pozorovaných vzorků, můžete jej pozorovat v reálném čase a v případě potřeby ukládat fotografie a videa na paměťovou kartu (součást dodávky). Speciální software (součást dodávky) umožňuje měření úhlové a lineární velikosti vzorků.
Mikroskop je namontován na profesionálním stojanu, který má stolek s měřicí stupnicí a svorky. Mikroskop je napájen z vestavěné baterie, kterou lze nabíjet pomocí kabelu USB.
Vlastnosti:
Zvětšení: 20–600x; ohnisková vzdálenost: 5–80 mm
0,3 MP fotoaparát s interpolací až 8 Mpx
4,3“ LCD obrazovka
Funkce fotografování, nahrávání videa a měření objektů
8 LED diod s bílým světlem a nastavitelným jasem
Profesionální stojan a stolek s měřící stupnicí a svorkami
Napájení z vestavěné baterie nebo přes USB port počítače
Kompatibilní s operačními systémy Windows a Mac OS; podporuje microSD karty
Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Integrované Země původu: Čína Displej: Ano Podporované formáty: JPG Podporované formáty: AVI Výška (mm): 125.0 Délka (mm): 210.0 Zvětšení: 20x Zvětšení: 600x Materiál: Kov Materiál: Optical Glass Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Stojan Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: CD Balení obsahuje: SD karta Napájení: USB a baterie Typ: Digitální Mikroskop Hmotnost netto (kg): 0.7 Šířka (mm): 160.0

Produkt je výrobek značky Discovery ,distribuovaný s EAN kódem 0785104924734.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Discovery, Věda a laboratoře Discovery, Laboratorní vybavení Discovery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal/Optical Glass
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Discovery Artisan 64 Digitální Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Discovery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Discovery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Discovery Artisan 64 Digitální Mikroskop
Právě si prohlížíte...

3290,- Kč