Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Discovery Artisan 32 Digitální Mikroskop - 21% sleva

-21%
Discovery Artisan 32 Digitální Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Discovery Artisan 32 Digitální Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Discovery Artisan 32 Digitální Mikroskop .

Zlevněné zboží

Discovery Artisan 32 je digitální mikroskop se speciálním stojanem. Tento přístroj je ideální pro vysoce přesnou práci, např. numismatické účely, klenotnické práce, opravy hodin i domácí použití. K pozorování obrazu pod mikroskopem na externí obrazovce musíte mikroskop připojit k počítači pomocí kabelu USB a nainstalovat software (obojí součástí dodávky). Mikroskop umožňuj...e pořizovat a upravovat obrázky a videa, měřit lineární rozměry, průměry, poloměry a další rozměry. Mikroskop je vybaven 5 Mpx fotoaparátem a kolem fotoaparátu je opatřen 8 LED diodami s bílou barvou světla. Při slabém osvětlení se doporučuje použít podsvícení, jeho jas lze upravit. Vzorky můžete pozorovat při zvětšení 100–300x, což je velmi dobrý rozsah pro mikroskop pro aplikované práce. Ohniskovou vzdálenost lze ručně upravit v rozmezí od 0 mm do 150 mm. Maximální rozlišení obrazu je 2592x1944 pixelů. Mikroskop je namontován na stojanu, ale lze jej používat i bez něj. Na stolku mikroskopu jsou dvě kovové svorky a měřící stupnice. Tělo mikroskopu je pogumováno. Tento gumový potah je příjemný na dotek, poskytuje pohodlné uchopení a přístroj chrání před drobnými škrábanci. Discovery Artisan 32 je úžasný digitální mikroskop pro profesionální práci i k provozování koníčků, snadno se používá a má mnoho užitečných funkcí. Mikroskop je kompatibilní s operačními systémy Windows a Mac OS. Mikroskop je napájen prostřednictvím kabelu USB. Vlastnosti:
5 Mpx digitální fotoaparát s maximálním rozlišením snímků 2592x1944 pixelů Zvětšení: 10–300x; ohnisková vzdálenost: 0–150 mm Horní podsvícení (8 bílých LED diod) s nastavitelným jasem Funkce fotografování, nahrávání videa a měření objektů Kompatibilní s operačními systémy Windows a Mac OS Profesionální stojan a stolek s měřící stupnicí a svorkami Lze použít bez stojanu; napájení prostřednictvím kabelu USB
Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Provoz na baterie: Ne Země původu: Čína Displej: Ano Podporované formáty: JPG Podporované formáty: AVI Výška (mm): 135.0 Délka (mm): 220.0 Zvětšení: 10x Zvětšení: 300x Materiál: Kov Materiál: Optical Glass Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: CD Balení obsahuje: Stojan Balení obsahuje: Váha Napájení: USB Rozlišení: 2592x1944 Rozlišení: 2320x1744 Rozlišení: 2048x1536 Rozlišení: 1920 x 1080 Rozlišení: 1280x1024 Typ: Digitální Mikroskop Hmotnost netto (kg): 0.9 Šířka (mm): 170.0

Produkt je výrobek značky Discovery ,distribuovaný s EAN kódem 0785104924727.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Discovery, Věda a laboratoře Discovery, Laboratorní vybavení Discovery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal/Optical Glass
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Discovery Artisan 32 Digitální Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Discovery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Discovery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Discovery Artisan 32 Digitální Mikroskop
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

2290,- Kč