Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Discovery Artisan 256 Digitální Mikroskop

Discovery Artisan 256 Digitální Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Discovery Artisan 256 Digitální Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Discovery Artisan 256 Digitální Mikroskop .

Detailní informace

Mikroskop Discovery Artisan 256 je přenosný digitální mikroskop s LCD obrazovkou a dobíjecí baterií, který lze použít pro celou řadu profesionálních úkolů. Může být použit pro kontrolu kvality kovů, pájení, opravu elektroniky a hodin. Kromě toho jej lze použít pro hodnocení kvality šperků a uměleckých předmětů, prohlížení struktury kamenů, mincí a další účely. Mikroskop je uživat...elsky přívětivý. Lze jej připojit k počítači (podporuje operační systémy Windows a Mac OS) nebo k televizoru, umožňuje také pořizovat snímky, nahrávat videa a měřit vzdálenosti, úhly, poloměry a plochy.
Obraz je tvořen vestavěným 5 Mpx fotoaparátem s interpolací až 12 Mpx. Osvětlení kolem objektivu zahrnuje 8 LED diod s bílým světlem a nastavitelným jasem. Pokud osvětlení nepotřebujete, můžete si jej vypnout. Rozsah zvětšení mikroskopu je od 20x do 500x, zaostření lze upravit v manuálním režimu v rozsahu od 0 do 30 mm.
Tělo mikroskopu je pogumované, což zajišťuje pohodlné uchopení. Sada obsahuje malý stojan. Můžete jej použít k dlouhodobému pozorování. Pro snadnou přepravu mikroskopu je součástí sady i pouzdro.
Poznámka: K ukládání fotografií a videí se používá paměťová karta (není součástí dodávky).
Vlastnosti:
Přenosný digitální mikroskop s 3″ LCD obrazovkou
Lze připojit k televizoru nebo počítači s operačním systémem Windows nebo Mac OS
Funkce fotografování, nahrávání videa a měření objektů
Digitální fotoaparát namísto čočky objektivu: 5 Mpx (s interpolací až 12 Mpx)
Zvětšení: 20–500x; ohnisková vzdálenost: 0–30 mm
8 LED diod s bílým světlem a nastavitelným jasem
Napájení z baterie nebo ze sítě, podpora microSD karet
Včetně pouzdra pro přepravu a stojanu
Adaptér součástí: Ano Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Integrované Země původu: Čína Displej: Ne Podporované formáty: JPG Podporované formáty: AVI Výška (mm): 50.0 Délka (mm): 330.0 Zvětšení: 20x Zvětšení: 500x Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: CD Balení obsahuje: Čistící hadříky Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: Stojan Balení obsahuje: Řemínek Balení obsahuje: Protective Pouch Napájení: Adaptér nebo Baterie Typ: Digitální Mikroskop Hmotnost netto (kg): 0.6 Šířka (mm): 145.0

Produkt je výrobek značky Discovery ,distribuovaný s EAN kódem 0785104924758.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Discovery, Věda a laboratoře Discovery, Laboratorní vybavení Discovery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Discovery Artisan 256 Digitální Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Discovery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Discovery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Discovery Artisan 256 Digitální Mikroskop
Právě si prohlížíte...

3990,- Kč