Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Discovery Artisan 128 Digitální Mikroskop

Discovery Artisan 128 Digitální Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Discovery Artisan 128 Digitální Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Discovery Artisan 128 Digitální Mikroskop .

Detailní informace

Digitální mikroskop Discovery Artisan 128 má zabudovaný 3,5” LCD obrazovku, na kterou se přenáší obraz z objektivu. Obraz může být také zobrazen na externí obrazovce, nejen na monitoru PC, ale také na obrazovce televizoru. Mikroskop je kompatibilní se zařízeními s operačním systémem Windows a Mac OS a mikroskop lze k nim připojit pomocí kabelu USB. K připojení zařízení k televizoru se použív&aa...cute; kabel AV. Mikroskop také umožňuje fotografování, nahrávání videa a měření (lineární, úhlové, poloměry, průměry atd.).
Snímky lze pořizovat pomocí digitálního 5 Mpx fotoaparátu mikroskopu Discovery Artisan 128 s interpolací až 12 Mpx. Rozsah zvětšení je v rozmezí od 20x do 500x a rozsah ručního zaostření je od 0 do 150 mm. Mikroskop je skvělý pro práci s kovy, numismatiku, restaurování, klenotnické a opravářské práce. Lze jej použít k detekci vad vyráběných výrobků, digitalizaci muzejních exponátů (listy, minerály atd.), pájení a práci s výkresy. Tento model je vhodný i k provozování vědeckých koníčků.
Stolek mikroskopu je vybaven dvěma svorkami a měřící stupnicí. Mikroskop má vestavěné osvětlení. Obsahuje 8 bílých LED diod uspořádaných kolem objektivu fotoaparátu. Jejich jas je nastavitelný. Osvětlení i mikroskop jsou napájeny lithium-iontovou baterií nebo zdrojem střídavého proudu (součástí dodávky je AC adaptér).
Vlastnosti:
Digitální mikroskop s 3,5” LCD obrazovkou
Lze připojit k televizoru, počítači se systémem Windows nebo Mac OS
Zvětšení: 20–500x; ohnisková vzdálenost: 0–150 mm
Integrovaný digitální fotoaparát: 5 Mpx (s interpolací až 12 Mpx)
8 LED diod s bílým světlem a nastavitelným jasem
Funkce fotografování, nahrávání videa a měření objektů
Stolek se svorkami a měřicí stupnicí
Napájení pomocí vestavěné baterie nebo ze zdroje střídavého proudu
Adaptér součástí: Ano Použití: Lab Research Podsvícení: Ano Podsvícení: LED Provoz na baterie: Ano Typ baterie: Integrované Země původu: Čína Displej: Ano Podporované formáty: JPG Podporované formáty: AVI Výška (mm): 140.0 Délka (mm): 330.0 Zvětšení: 20x Zvětšení: 500x Materiál: Kov Materiál: Optical Glass Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: Baterie Balení obsahuje: CD Balení obsahuje: AV Kábel Balení obsahuje: Čistící hadříky Balení obsahuje: Váha Napájení: Adaptér nebo Baterie Typ: Digitální Mikroskop Hmotnost netto (kg): 1.0 Šířka (mm): 195.0

Produkt je výrobek značky Discovery ,distribuovaný s EAN kódem 0785104924741.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Discovery, Věda a laboratoře Discovery, Laboratorní vybavení Discovery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal/Optical Glass
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Discovery Artisan 128 Digitální Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Discovery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Discovery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Discovery Artisan 128 Digitální Mikroskop
Právě si prohlížíte...

4790,- Kč