Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bresser Researcher Bino Mikroskop

Bresser Researcher Bino Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser Researcher Bino Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser Researcher Bino Mikroskop .

Detailní informace

Profesionální optický binokulární mikroskop ze série Researcher, který nabízí brilantní optiku, robustní kovové tělo a precizní provedení, díky čemuž je dokonalým přístrojem pro použití ve škole, při studiu nebo v zaměstnání. Komfortní, otočná binokulární hlava poskytuje mimořádně jasný obraz a lze ji individuálně přizpůsobit podle potřeb pozorovatele. Revolverová hlavice je vybavena čtyřmi DIN objektivy (4x, 10x, 40x, 100x) a nabízí širokou škálu možností zvětšení (maximálně 1000-násobné, 40- až 1000-násobné přiblížení). Zaostření lze upravit ...pomocí hrubého a detailního nastavovacího kolečka, zatímco dokonalé osvětlení pozorovaného objektu zaručuje stmívatelné LED osvětlení a kondenzátor s dvojitými čočkami a clonou. Mezi další komponenty patří dva okuláry WF10x s průměrem 23,2 mm, mechanický stolek, nastavitelné podpěry oka a ponorný olej. Rozměry: 280 x 175 x 360 mm. Hmotnost: 3,8 kg. : 20210413.0 Typ: Mikroskop Zvětšení: 40x Zvětšení: 100x Zvětšení: 400x Adaptér součástí: Ano Balení obsahuje: Objective 4x Balení obsahuje: Objective 10x Balení obsahuje: Objective 40x Balení obsahuje: Objective 100x Balení obsahuje: Imerzní olej Hmotnost netto (kg): 3.8 Balení obsahuje: Okulár Balení obsahuje: Modrý filtr Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Protective Pouch Zvětšení: 1000x Balení obsahuje: Stojan Délka (mm): 175.0 Šířka (mm): 360.0 Výška (mm): 280.0 : 20210609.0 Země původu: Německo

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901513454.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Bresser, Věda a laboratoře Bresser, Laboratorní vybavení Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bresser Researcher Bino Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser Researcher Bino Mikroskop
Právě si prohlížíte...

9790,- Kč