Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bresser Junior 40x-640x Modrá Mikroskop

Bresser Junior 40x-640x Modrá Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser Junior 40x-640x Modrá Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser Junior 40x-640x Modrá Mikroskop .

Detailní informace

Optický mikroskop pro děti ze série Junior, který nabízí perfektní úvod do světa zvětšených miniatur. Poskytuje 40x až 640x násobné zvětšení, přičemž je vybaven otočnou hlavicí se třemi objektivy. Je také vybaven LED osvětlením pro lepší viditelnost, napájeným prostřednictvím tří baterií AA (součást balení). Mikroskop je dodáván s rozsáhlou sadu příslušenství včetně tří permanentních sklíček; osmi sklíček, štítků a krycích skel; dvou vzorků (droždí, krevety); jedné líhně; tří ampulí na vzorky; mikro řezu; pinzety; jedné pipety; jednoho malého z...většovacího skla; jedné měřicí nádoby; a plakátu. Rozměry: 160 x 100 x 220 mm. Hmotnost: 556 g. Modré barevné provedení. Barva podle výrobce: Modrá Typ: Mikroskop Země původu: Německo

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901514710.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Bresser, Věda a laboratoře Bresser, Laboratorní vybavení Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bresser Junior 40x-640x Modrá Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser Junior 40x-640x Modrá Mikroskop
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč