Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bresser Erudit Basic Mono 40x-400x Mikroskop

Bresser Erudit Basic Mono 40x-400x Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser Erudit Basic Mono 40x-400x Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser Erudit Basic Mono 40x-400x Mikroskop .

Detailní informace

Univerzální, monokulární optický mikroskop ze série Erudit Basic, který je dodáván s pouzdrem, držákem na smartphone a předpřipravenými sklíčky, přičemž nabízí vysoce kvalitní optiku a je ideální volbou pro použití ve školách nebo při zájmové mikroskopii. Díky integrovanému, bateriově napájenému LED osvětlení je možné jej použít kdekoliv, např. při terénních pracích nebo výletech. Tři úrovně zvětšení (40x, 100x, 400x) a achromatické DIN objekty (4x, 10x, 40x) poskytují ostrý obraz s precizními detaily. 40x objektiv je pružinový, což minimalizuj...e riziko poškození vzorku nebo objektivu. Mikroskop je dále vybaven hrubým a jemným kolečkem pro snadné zaostřování, koaxiálním mechanickým stolkem pro přesné posouvání vzorku, pohodlným tubusem okuláru s možností otáčení o 360 stupňů, a nastavitelným kondenzátorem Abbe s membránou a držákem pro filtr. Je napájen pomocí tří baterií typu AA a je dodáván s robustním pouzdrem na přepravu a krabicí s preparáty, prázdnými sklíčky a krycími sklíčky. Průměr tubusu okuláru: 23,2 mm. Rozměry: 235 x 168 x 352 mm. Hmotnost: 2,4 kg. Země původu : Německo Typ : Mikroskop

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901511788.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Bresser, Věda a laboratoře Bresser, Laboratorní vybavení Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bresser Erudit Basic Mono 40x-400x Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser Erudit Basic Mono 40x-400x Mikroskop
Právě si prohlížíte...

5390,- Kč