Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Bresser Biolux NV 20–1280x Mikroskop

Bresser Biolux NV 20–1280x Mikroskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser Biolux NV 20–1280x Mikroskop z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser Biolux NV 20–1280x Mikroskop .

Detailní informace

Monokulární mikroskop ze série Biolux dodáván s HD USB kamerou s rozlišením 1280 x 720, který využívá unikátní přibližovací systém Barlow nacházející se uvnitř okulárového tubusu, který umožňuje dvojnásobnou změnu zvětšení přímí při pozorování. Tato funkce v kombinaci se třemi objektivy (4x/10x/40x) a dvěma širokoúhlými vyměnitelnými okuláry (5x a 16x) poskytuje rozsah zvětšení od 20x do 1280x. Variabilní LED světla se stmíváčem pro imitaci vysílaného a dopadajícího světla poskytují spolu s filtračním kolečkem optimální osvětlení pro všechny vz...orky, zatímco mechanický stolek umožňuje precizní posouvání vzorku i při pozorování při vysokém zvětšení. Pomocí dodávané HD kamery může uživatel sledovat vzorky přímo na obrazovce počítače a zachycovat fotografie a videa pomocí dodávaného softwaru pro Windows (kompatibilní se systémem Windows 7/8 a 10). Napájení je zajištěno bateriemi (3x AA, součást balení). Mikroskop je dodáván se širokým rozsahem příslušenství včetně mikroskopických nástrojů, 5 připravených a 5 prázdných sklíček, protiprachového krytu a tvrdého pouzdra. Rozměry: 150 x 105 x 270 mm. Hmotnost: 2,76 kg. Typ: Mikroskop Země původu: Německo

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901512259.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Bresser, Věda a laboratoře Bresser, Laboratorní vybavení Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bresser Biolux NV 20–1280x Mikroskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser Biolux NV 20–1280x Mikroskop
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč