Levenhuk Plössl 9 mm - 38% sleva

-38%
Levenhuk Plössl 9 mm
707 1 140 35
707,- Kč

Původní cena: 1 140,- Kč


Hodnocení:


Levenhuk Plössl 9 mm z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk Plössl 9 mm .

Zlevněné zboží

Okulár Levenhuk Plössl 9 mm rozšiřuje možnosti jakéhokoliv hvězdářského dalekohledu. Tento univerzální okulár má zorné pole 50° a závit světelného filtru. Je vhodný pro pozorování planet sluneční soustavy a Měsíce i pro pozorování vzdálených vesmírných objektů. Příslušenství má nejběžnější průměr tubusu 1,25"", takže jej lze použí...;t s hvězdářskými dalekohledy jakékoliv značky a konstrukce. Čočky jsou vyrobeny ze skla s několika antireflexními vrstvami na všech optických prvcích. Tělo je vyrobeno z hliníku a očnice z pryže. V případě potřeby ji můžete sklopit nebo vyklopit. Vlastnosti:
Univerzální okulár s 50° zorným polem Víceprvková skleněná optická konstrukce Čočky s několika antireflexními vrstvami na všech optických prvcích vykreslují nejjasnější obraz Průměr tubusu okuláru 1,25" Možnost instalace světelného filtru
Země původu : Čína Typ : Okulár Materiál : Kov Ohnisková vzdálenost (mm) : 9.0 Balení obsahuje : Krytka objektivu

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0611901511351.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Metal
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk Plössl 9 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk Plössl 9 mm
Právě si prohlížíte... - 38% sleva

707,- Kč