Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk LabZZ C12 Creatures Trvalý preparát

Levenhuk LabZZ C12 Creatures Trvalý preparát

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk LabZZ C12 Creatures Trvalý preparát z kategorie obchod a průmysl, věda a laboratoře, laboratorní vybavení, mikroskopy – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk LabZZ C12 Creatures Trvalý preparát .

Detailní informace

Velká sada hotových preparátů Levenhuk LabZZ obsahuje vzorky připravené k použití, uložené v praktické pestrobarevné krabičce. Dítě může začít zkoumat okolní svět, aniž by muselo připravovat preparáty. Tuto sadu lze použít s jakýmkoli biologickým mikroskopem určeným k pozorování v propuštěném světle (s nižším osvětlením).
Všechny vzorky jsou rozděleny do skupin podle kategor...ií a umístěny na sklíčcích, takže s nimi lze na stolku mikroskopu snadno pohybovat. Preparáty jsou pokryté barevným papírem s kulatými průhlednými otvory. Každý vzorek je označený. Preparáty jsou uloženy v odolné lepenkové krabici.
Vytváření vlastních preparátů trvá dlouho. Navíc to vyžaduje speciální nástroje a notnou dávku šikovnosti. Nejdříve musíte pomocí mikrotomu, což je speciální nástroj s velice ostrým ostřím, oddělit velice tenký řez. Ten poté musíte na podkladovém sklíčku zarovnat jehlou, v případě potřeby zbarvit a poté zakrýt krycím sklíčkem. I když vše provedete správně, může se stát, že vzorek nebude použitelný ke zkoumání. Budete pak muset začít znovu. Šetřete svůj čas a nervy díky hotovým preparátům do mikroskopu.
Tato sada preparátů obsahuje:
Zvířata
Myší chlup
Zaječí chlup
Psí chlup
Ovčí chlup
Hmyz
Břišní dutina včely
Končetina včely
Křídlo kobylky
Noha mouchy
Malí živočichové
Mšice
Mravenec
Vajíčko krevety
Hrotnatka
Rostliny
Stonek Arachis hypogaea
Fíkusový list
Epidermis cibule
Šupinaté vlákno hlošiny
Pyl a spóry
Pyl lilie
Pyl borovice
Spóra z kartáče na lahve
Spóra kapradí
Textilní vlákna
Barvená vlákna
Ruční papír
Otisky prstů
Bemberg
Země původu: Čína Typ: Trvalý preparát Počet v balení (ks): 3

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0643824215399.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Levenhuk, Věda a laboratoře Levenhuk, Laboratorní vybavení Levenhuk, Mikroskopy – příslušenství Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk LabZZ C12 Creatures Trvalý preparát a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, věda a laboratoře sleva, laboratorní vybavení sleva, mikroskopy – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk LabZZ C12 Creatures Trvalý preparát
Právě si prohlížíte...

239,- Kč