Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sontronics Podcast PRO GR Vokální dynamický mikrofon

Sontronics Podcast PRO GR Vokální dynamický mikrofon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sontronics Podcast PRO GR Vokální dynamický mikrofon z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sontronics Podcast PRO GR Vokální dynamický mikrofon .

Detailní informace

Mikrofony Podcast Pro jsou ručně vyráběny ve Velké Británii z těch nejkvalitnějších komponentů, a jak jejich název naznačuje, jsou speciálně designovány pro profesionální nahrávání podcastů, stejně jako pro streamování, videohovory, vlogování, ale i pro záznam zpěvu.Díky své superkardioidní charakteristice je mikrofon schopen skvěle potlačit okolitý hluk a reprodukovat váš hlas s dechberoucí čistotu, hloubkou a srozumitelností. Dokážete tak zaznamenat každý detail bez okolitých ruchů a bez toho, abyste museli investovat další čas nebo peníze do... post-procesingu.Mikrofon je vybaven také integrovaným popfiltrem, který zabrání nepříjemnému zvuk, vznikajícímu při vyslovování sykavek nebo plozivních souhlásek. Dostupné jsou různé barevné alternativy, které skvěle doplní váš styl. Směrová charakteristika : Superkardioidní Použití : Vokály Typ kapsle : Dynamický Barva podle výrobce : Šedá Hmotnost : 310 g Impedance : 600 Ohm Použití : Nahrávání Citlivost : -50 dB Země původu : Spojené království Použití : Studio Frekvenční rozsah : 50 Hz - 15 kHz

Produkt je výrobek značky Sontronics ,distribuovaný s EAN kódem 5060173280758.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sontronics, Zvuk Sontronics, Zvukové komponenty Sontronics, Mikrofony Sontronics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 553,- Kč
Detail
2 095,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sontronics Podcast PRO GR Vokální dynamický mikrofon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sontronics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sontronics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sontronics Podcast PRO GR Vokální dynamický mikrofon
Právě si prohlížíte...

2190,- Kč