Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sennheiser HSP Essential Omni Black

Sennheiser HSP Essential Omni Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sennheiser HSP Essential Omni Black z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sennheiser HSP Essential Omni Black .

Detailní informace

Profesionální headset mikrofon je vybaven kapslí KE 4 s kvalitním přenosem zvuku. Mikrofon přináší zvuk bez zkreslení i při maximální hladině akustického tlaku. Flexibilní držák s ergonomickým designem se jednoduše přizpůsobí různým tvarům a velikostem hlavy. To přináší spolehlivé umístění a maximální komfort při používání. Navzdory robustní konstrukci je mikrofon diskrétní. Je odolný vůči potu, díky patentované deštníkové membráně. Jednotlivé části setu lze zakoupit i samostatně. Konstrukce disponuje kvalitní povrchovou úpravou, která nedráždí... pokožku. Konektor: 3,5 mm jack konektor. Frekvenční odezva: 20 - 20 000 Hz. Max. SPL: 148 dB. Délka kabelu: 1,3 m. Průměr: 4,8 mm. Charakteristika snímání: všesměrová. Citlivost: 2,5mV / Pa + -3,5dB. Jmenovitá impedance: 1000 Ohm. Min. koncová impedance: 4700 Ohm. Ekvivalentní hladina hluku: 30 dB (A vážená, DIN IEC 651). Ekvivalentní hladina hluku měřena podle CCIR 468-3: 42 dB. Hmotnost: 25 g. Obsah balení: HSP Essential Omni, pouzdro, pěnový protivětrný kryt. Barva: Black Země původu: Německo

Produkt je výrobek značky Sennheiser ,distribuovaný s EAN kódem 4044155237320.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sennheiser, Zvuk Sennheiser, Zvukové komponenty Sennheiser, Mikrofony Sennheiser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
4 235,- Kč
Detail
4 790,- Kč
4 451,- Kč
Detail
2 058,- Kč
Detail
7 429,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sennheiser HSP Essential Omni Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sennheiser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sennheiser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sennheiser HSP Essential Omni Black
Právě si prohlížíte...

6390,- Kč