Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prodipe TT1 Pro-Lanen Inst Dynamický nástrojový mikrofon

Prodipe TT1 Pro-Lanen Inst Dynamický nástrojový mikrofon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prodipe TT1 Pro-Lanen Inst Dynamický nástrojový mikrofon z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Prodipe TT1 Pro-Lanen Inst Dynamický nástrojový mikrofon .

Detailní informace

Mikrofonní vložka TT1 spojená s dvojitou kříženou mřížkou byla speciálně navržena pro záznam a reprodukci zvuku akustických nástrojů, jako jsou strunné, dřevěné, dechové nástroje, kytary a perkuse, ať už živě nebo ve studiu. Hmotnost : 350 g Země původu : Čína Typ kapsle : Dynamický Balení obsahuje : Přenosné pouzdro Frekvenční rozsah : 50 Hz - 15 kHz Varianta : TT1 Pro Instrument Směrová charakteristika : Směrová Použití : Nástroje Typ : Instrument Microphone I...mpedance : 600 Ohm Přepínač : Ne Použití : Stage Rozměry : Ø 48x185 mm Směrová charakteristika : Cardioid Balení obsahuje : Držák Použití : Studio Balení obsahuje : Mikrofon Citlivost : -49 dB

Produkt je výrobek značky Prodipe ,distribuovaný s EAN kódem 3760010252635.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Prodipe, Zvuk Prodipe, Zvukové komponenty Prodipe, Mikrofony Prodipe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prodipe TT1 Pro-Lanen Inst Dynamický nástrojový mikrofon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prodipe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prodipe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prodipe TT1 Pro-Lanen Inst Dynamický nástrojový mikrofon
Právě si prohlížíte...

918,- Kč