Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prodipe TT1 Pro Vokální dynamický mikrofon

Prodipe TT1 Pro Vokální dynamický mikrofon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prodipe TT1 Pro Vokální dynamický mikrofon z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Prodipe TT1 Pro Vokální dynamický mikrofon .

Detailní informace

Varianta TT1, TT1 Pro - Lanen, nemá tlačítko on / off pro optimální použití na pódiu. Dobře vyvážený s vysokým výstupem bude vyhovovat tak náročným zpěvákúm, jakož i konferenčním řečníkúm, moderátorúm a bavičúm. Typ: Vocal Microphone Frekvenční rozsah: 50 Hz - 15 kHz Směrová charakteristika: Cardioid Směrová charakteristika: Směrová Impedance: 600 Ohm Hmotnost: 350 g Přepínač: Ne Použití: Vokály Země původu...: Čína Typ kapsle: Dynamický Použití: Studio Použití: Stage Varianta: TT1 Pro Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Balení obsahuje: Držák Balení obsahuje: Mikrofon Citlivost: -49 dB Rozměry: Ø 48x185 mm

Produkt je výrobek značky Prodipe ,distribuovaný s EAN kódem 3760010252543.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Prodipe, Zvuk Prodipe, Zvukové komponenty Prodipe, Mikrofony Prodipe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prodipe TT1 Pro Vokální dynamický mikrofon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prodipe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prodipe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prodipe TT1 Pro Vokální dynamický mikrofon
Právě si prohlížíte...

950,- Kč