Monkey Banana Mangabey Kondenzátorový studiový mikrofon - 8% sleva

-8%
Monkey Banana Mangabey Kondenzátorový studiový mikrofon
5 359 5 849 2041
5 359,- Kč

Původní cena: 5 849,- Kč


Hodnocení:


Monkey Banana Mangabey Kondenzátorový studiový mikrofon z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Monkey Banana Mangabey Kondenzátorový studiový mikrofon .

Zlevněné zboží

Lampový kondenzátorový mikrofon. Nabízí 9 různých směrových charakteristik od omni přes kardioidní po figure 8. Ideální k použití pro nahrávací aplikace ve studiích. Elektronka 12AX7 poskytuje teplý a bohatý zvuk, který je vhodný pro nahrávání vokálů a akustických kytarových nahrávek. Set obsahuje kromě mikrofonu také napájecí zdroj, držák, 7pinový připojovací kabel a ochranné pouzdro. Specifikace: 34 mm kondenzátor. Lampa: 12AX7. Směrová charakteristika: omni, kardioida, figure 8. Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz. Maximální vstup SPL: 135 dB ...(@ 1 kHz _/

Produkt je výrobek značky Monkey Banana ,distribuovaný s EAN kódem 4260274230824.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Monkey Banana, Zvuk Monkey Banana, Zvukové komponenty Monkey Banana, Mikrofony Monkey Banana.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Monkey Banana Mangabey Kondenzátorový studiový mikrofon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Monkey Banana a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Monkey Banana najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Monkey Banana Mangabey Kondenzátorový studiový mikrofon
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

5359,- Kč