IK Multimedia iRig Mic Video Bundle

IK Multimedia iRig Mic Video Bundle
4 837 4 643 152
4 837,- Kč

Původní cena: 4 643,- Kč


Hodnocení:


IK Multimedia iRig Mic Video Bundle z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným IK Multimedia iRig Mic Video Bundle .

Detailní informace

iRig Mic Video Bundle kombinuje iRig Mic Video a iKlip Grip Pro, multifunkční stojan na smartphone a fotoaparát. Díky elegantnímu, ergonomickému designu, se z rukojeti změní na tripod stativ během několika vteřin. iKlip Grip Pro je ideálním způsobem, jak bezpečně umístit váš smartphone. Standardní 1/4" závit vám umožní připevnit iRig Mic Video, světla nebo jiné příslušenství na vrch stativu. Je to všechno, co potřebujete k zachycení videa na profesionální úrovni v každé situaci, v lehkém a přenosném provedení. Hmotnost : 65 g Balení obsahuje : ...Držák mikrofonu Set : Ano Typ baterie : CR1632/3V Sluchátkový výstup : Ano Kompatibilita : Android Použití : Broadcast USB : Ano Použití : Interview Kompatibilita : iOS Země původu : Čína Kompatibilní s : Tablety Varianta : iRig Mic Video Bundle Kompatibilní s : Smartfón Kompatibilní s : PC Typ : Shotgun Microphone Použití : Nahrávání Použití : Commercial and educational activities Použití : Video Production Balení obsahuje : Lightning to Micro-USB Cable Rozhraní : Micro USB Balení obsahuje : Micro-USB OTG to Micro-USB Cable Barva : Černá Směrová charakteristika : Cardioid Balení obsahuje : patch Cable Jack 3,5 mm TRS Balení obsahuje : Windshield Externí anténa : Ne Provoz na baterie : Ne Vzorkovací frekvence : 44.1 kHz / 16 bit Balení obsahuje : Hot Shoe Mount Maximální akustický tlak (SPL) : 125 dB Kompatibilní s : Notebooky Pouzdro/kufr v ceně : Ne Frekvenční rozsah : 20 Hz - 20 kHz Typ kapsle : Kondenzátorový Vzorkovací frekvence : 96 kHz / 24 bit Vzorkovací frekvence : 48 kHz / 24 bit Napájení : USB Balení obsahuje : USB-C to Micro-USB Cable

Produkt je výrobek značky Ik Multimedia ,distribuovaný s EAN kódem 8025813811034.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ik Multimedia, Zvuk Ik Multimedia, Zvukové komponenty Ik Multimedia, Mikrofony Ik Multimedia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 132,- Kč
2 099,- Kč
Detail
2 896,- Kč
2 431,- Kč
Detail
1 068,- Kč
Detail
2 996,- Kč
2 803,- Kč
Detail

IK Multimedia iKlip 3 Deluxe

Black / Thermoplastic Polyurethane / Ik multimedia
2 094,- Kč
Detail
3 526,- Kč
3 315,- Kč
Detail
8 489,- Kč
Detail
8 259,- Kč
Detail
1 322,- Kč
1 284,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IK Multimedia iRig Mic Video Bundle a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ik Multimedia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ik Multimedia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IK Multimedia iRig Mic Video Bundle
Právě si prohlížíte...

4837,- Kč