Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DPA d:vote Core Kit 4099-DC-10R

DPA d:vote Core Kit 4099-DC-10R

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DPA d:vote Core Kit 4099-DC-10R z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným DPA d:vote Core Kit 4099-DC-10R .

Detailní informace

Mikrofonní sada obsahující deset superkardioidních kondenzátorových nástrojových mikrofonů ze série d:vote, které jsou ideální pro PA ozvučení a živé nahrávání rockové hudby a zvládají i extrémně vysoké hodnoty hladiny akustického tlaku (SPL) – až do 152 dB; jakož i různé příslušenství: upínací svorku, držák na stojan, univerzální klip, klip pro saxofon, klip pro bicí a perkusní přístroje, klip pro klavír, klip pro kontrabas, klip pro kytaru, klip pro housle, adaptér XLR a prodlužovací kabel (2, 2 mm). Každý z mikrofonů přitom využívá výkonnou ...technologii CORE by DPA, která minimalizuje zkreslení a zvyšuje jasnost a otevřenost, a poskytuje mnohem přirozenější zvuk než jakýkoli jiný klipový mikrofon nebo snímač v této cenové kategorii, přičemž potlačuje nežádoucí šum a precizně zachycuje skutečný zvuk nástroje. Mikrofony také nabízí vylepšený protišokový design, který zaručuje vynikající izolaci před manipulačním ruchem a šumem. Frekvenční rozsah: 20 Hz-20 kHz. Citlivost: 2 mV/Pa. Ekvivalentní hladina hluku: typ. 28 dB (A). Poměr S/N: 66 dB (A). Rozměry mikrofonu: 5,4 x 45 mm. Hmotnost: 28 g. Země původu: Čína Varianta: DC-10R

Produkt je výrobek značky Dpa ,distribuovaný s EAN kódem 5713055015251.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dpa, Zvuk Dpa, Zvukové komponenty Dpa, Mikrofony Dpa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 330,- Kč
Detail
4 549,- Kč
4 155,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

DPA d:vote Core Kit 4099-DC-10R a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dpa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dpa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DPA d:vote Core Kit 4099-DC-10R
Právě si prohlížíte...

142190,- Kč