Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Beyerdynamic MM 1 Měřicí mikrofon

Beyerdynamic MM 1 Měřicí mikrofon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Beyerdynamic MM 1 Měřicí mikrofon z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Beyerdynamic MM 1 Měřicí mikrofon .

Detailní informace

MM 1 je kondenzátorový všesměrový měřící mikrofon, který byl navržen speciálně pro měření zesílení zvuku a PA systémů. Je navržen pro práci se spektrovými analyzátory pro měření úrovní frekvenční odezvy a hladiny akustického tlaku reproduktorových soustav.Je to ideální mikrofon pro měření zvukových signálů při výzkumu, vývoji, testování d...ozvuku a dalších aplikacích. Úzká trubicová konstrukce zaručuje, že mikrofon má zanedbatelný vliv na zvukové pole, takže nelze zabránit zvýšení akustického tlaku při vysokých frekvencích. Má robustní a kompaktní celokovové pouzdro. Každý mikrofon je dodáván s individuální křivkou frekvenční odezvy 0°. Použití: Stage Použití: Studio Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz Směrová charakteristika: Všesměrová Maximální akustický tlak (SPL): 122 dB Sluchátkový výstup: Ne Přepínač: Ne Pouzdro/kufr v ceně: Ano Typ kapsle: Kondenzátorový Typ kapsle: Back-electret Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Držák mikrofonu Balení obsahuje: Prenosní vak Hmotnost: 88 g Země původu: Německo Typ: Měřicí mikrofon

Produkt je výrobek značky Beyerdynamic ,distribuovaný s EAN kódem 4010118449352.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Beyerdynamic, Zvuk Beyerdynamic, Zvukové komponenty Beyerdynamic, Mikrofony Beyerdynamic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 419,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Beyerdynamic MM 1 Měřicí mikrofon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beyerdynamic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beyerdynamic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Beyerdynamic MM 1 Měřicí mikrofon
Právě si prohlížíte...

4090,- Kč