Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer BO440

Behringer BO440

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer BO440 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, mikrofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer BO440 .

Detailní informace

Ať už vysíláte, prezentujete, přednášíte nebo vystupujete, náhlavní mikrofon BO440 splní vaši potřebu velmi schopného handsfree mikrofonu. BO440 spolupracuje s vysílači na opasek, které podporují mini-XLR3 připojení s fantomovým napájením, aby poskytovaly vysoce kvalitní vokální výkony za přátelnou cenu v rámci rozpočtu každého.Díky ultratenkému designu rámu ...BO440 je pro publikum téměř neviditelný, zatímco všesměrová kapsle zachycuje plnost hlasu. Nastavitelný rám se hodí na všechny hlavy a výsuvný mikrofon se hodí na všechny tváře pro čisté vysílání. Mimořádně pohodlné a izolované ušní háčky poskytují skvělý komfort pro celodenní používání a rameno mikrofonu lze odemknout z rámu a vyměnit pro použití pro leváky nebo praváky. Diskrétní windscreen se hodí při výkonech venku. Háčky na uši a praktická spona na košili zajišťují drát mikrofonu na místě, aby vám poskytly svobodu pohybu pro energická vystoupení při jakékoli příležitosti. Frekvenční rozsah: 20 Hz - 18 kHz Směrová charakteristika: Všesměrová Typ kapsle: Kondenzátorový Impedance: 1200 Ohm Výstupy: Balanced Mini XLR Barva: Bílá Použití: Conference Použití: Congress Fantomové napájení: Ano Balení obsahuje: Protivětrná ochrana Balení obsahuje: Klip Hmotnost: 20 g Země původu: Čína Varianta: BO440

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653055857.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Behringer, Zvuk Behringer, Zvukové komponenty Behringer, Mikrofony Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 961,- Kč
Detail
1 874,- Kč
Detail
597,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer BO440 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, mikrofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer BO440
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč