Warm Audio Prem-XLR-25' Černá 7,6 m - 22% sleva

-22%
Warm Audio Prem-XLR-25' Černá 7,6 m
1 390 1 784 1748
1 390,- Kč

Původní cena: 1 784,- Kč


Hodnocení:


Warm Audio Prem-XLR-25' Černá 7,6 m z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, mikrofony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Warm Audio Prem-XLR-25' Černá 7,6 m .

Zlevněné zboží

Kabely Warm Audio nabízejí nejvyšší možnou kvalitu za cenu, která je dostatečně nízká na to, aby si ji mohl dovolit každý, a dostatečně robustní konstrukci, na kterou nabízejí doživotní záruku.Warm vyrábí dvě řady kabelů - Premier a Professional - s cílem nabídnout největší počet možností ve dvou různých cenových relacích. Obě řady využívají nejmodernějš&iacu...te; konstrukci společnosti Gotham, která nabízí zcela špičkový zvukový výkon, téměř dokonalý přenos signálu a maximální spolehlivost (a proto mají obě doživotní záruku!). Obě kabelové linky přinášejí vynikající výsledky, ale ráda Premier nabízí nadstandardní funkce, jako jsou pozlacené konektory, čtyřvodičová konstrukce Starquad pro silné potlačení EMI a stínění Double-Reussen pro zvýšené potlačení RFI. Na planetě prostě neexistuje lépe znějící nebo spolehlivější kabel a Warm Audio kabely jsou v ceně, kterou si může dovolit každý! Stínění kabelu : Měď Stínění kabelu : Polyester Zalomení konektoru : Rovný - Rovný Vnější oplet : Woven Nylon Konektor typu A : XLR Male Konektor typu B : XLR Female Země původu : Švýcarsko Vnější oplet : PVC (Polyvinylchlorid) Barva : Černá Délka : 7,6 m Varianta : Premier

Produkt je výrobek značky Warm Audio ,distribuovaný s EAN kódem 0850016400079.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Warm Audio, Zvuk Warm Audio, Zvuková zařízení – příslušenství Warm Audio, Mikrofony – příslušenství Warm Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

939,- Kč
855,- Kč
Detail
5 079,- Kč
4 591,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Warm Audio Prem-XLR-25' Černá 7,6 m a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, mikrofony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Warm Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Warm Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Warm Audio Prem-XLR-25' Černá 7,6 m
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

1390,- Kč