Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

XVive MD1

XVive MD1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


XVive MD1 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným XVive MD1 .

Detailní informace

Bezdrátový MIDI systém XVive MD1 přidává bezdrátové Bluetooth MIDI vysílání a příjem hudebnímu zařízení pomocí MIDI DIN konektorů. MD1 lze použít k odesílání informací MIDI do nebo na příjem informací MIDI z jakýchkoliv zařízení MIDI nebo počítačů, které mají zabudovanou funkci MIDI BLE (Bluetooth Low Energy), včetně Bluetooth MIDI ovladačů, telefonů i...Phone, iPad, počítačů Mac atd. Pokud potřebujete přenášet informace MIDI mezi dvěma zařízeními MIDI, které nemají integrovanou funkci BLE, můžete použít dvě sady MD1: jednu na vysílajícím konci a jednu na přijímacím konci. MD1 lze použít s jakýmikoliv MIDI DIN konektory MIDI zařízení, které se vztahují na standard MIDI, jako jsou: syntezátory, MIDI ovladače, MIDI rozhraní, keytar, elektrické dechové nástroje, v-akordeony, elektronické bicí, elektrické klavíry, elektronické přenosné klávesy, audio rozhraní a digitální mixpulty. Země původu: Čína Barva: Černá Kompatibilní s: Android Kompatibilní s: iOS Kompatibilní s: macOS Kompatibilní s: Windows

Produkt je výrobek značky Xvive ,distribuovaný s EAN kódem 0694305418880.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Xvive, Hobby, hudba a výtvarné umění Xvive, Hudební nástroje Xvive, Elektronické hudební nástroje Xvive, MIDI kontroléry Xvive.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 222,- Kč
3 064,- Kč
Detail
9 384,- Kč
8 919,- Kč
Detail
1 879,- Kč
Detail
9 384,- Kč
8 919,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

XVive MD1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xvive a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xvive najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

XVive MD1
Právě si prohlížíte...

900,- Kč