Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Studiologic SL88 Studio SET

Studiologic SL88 Studio SET

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Studiologic SL88 Studio SET z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Studiologic SL88 Studio SET .

Detailní informace

HLAVNÍ OBRÁZEK SETU JE ILUSTRAČNÍ ! - SET s příslušenstvím za zvýhodněnou cenu. Příslušenství a spotřební materiál budete i tak dříve či později potřebovat. Pokud si jej vyberete hned, můžete ušetřit spoustu peněz a také ušetříte čas. Už to nebudete muset řešit později. Navíc máte jistotu, že uvedené příslušenství v rámci tohoto SETU je pro konkrétní nástroj vhodné. Počet kláves : 88 Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Protiprachový kryt Velikost kláves : Standard Hloubka (cm) : 31.0 Nabízená konfigurace : Set Země původu : Čína Adaptér součás...tí : Ano Varianta : Studio Provoz na baterie : Ne Balení obsahuje : Manuál Set : Ano Výška (cm) : 11.0 Šířka (cm) : 126.0 Balení obsahuje : Adaptér Hmotnost : 13,7 kg

Produkt je výrobek značky Studiologic.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Studiologic, Hobby, hudba a výtvarné umění Studiologic, Hudební nástroje Studiologic, Elektronické hudební nástroje Studiologic, MIDI kontroléry Studiologic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Studiologic SL88 Studio SET a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Studiologic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Studiologic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Studiologic SL88 Studio SET
Právě si prohlížíte...

10166,- Kč