Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Solid State Logic UF8

Solid State Logic UF8

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Solid State Logic UF8 z kategorie média, záznam hudby a zvuku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Solid State Logic UF8 .

Detailní informace

UF8 je nejnovější studiový kontrolér od SSL, navržený pro dnešní produkční pracovní postupy založené na DAW. UF8, rozšiřitelný 8kanálový pokročilý kontrolér DAW, spojuje inženýry, producenty a umělce přímo s tvůrčím procesem, nabízí absolutní kontrolu nad jejich pracovním tokem a výrazně zvyšuje rychlost produkce zvuku a tvorby obsahu. UF8 je završením 40-let...ého dědictví SSL, které spočívá v ovládání produkčních pracovních postupů a studiové ergonomii zabudované do generací klasických konzolí SSL. Tato hloubka porozumění studiové produkce v kombinaci s desetiletími technické dokonalosti přináší prvotřídní USB kontrolér, který přináší pracovní tok a kvalitu SSL. Displeje s vysokým rozlišením s nepřetržitou vizuální zpětnou vazbou a intuitivním rozložením ovládacích prvků vám umožní zůstat kreativní po delší dobu. Ať už potřebujete rychle nahrát sólo nebo získat přístup k nejpoužívanějším funkcím jediným dotekem tlačítka, UF8 vám pomůže vytvořit rychleji a efektivněji poutavý obsah pro vaše publikum. Vraťte se ke svému mixování se 100 mm vysoce kvalitními motorizovanými fadery UF8, které jsou ideální na vyvážení více stop najednou. Rozšiřte svůj systém až na 32 faderů (4x UF8), abyste mohli využívat všechny možnosti SSL mixování. Fadery: 8 Ovládací knoflíky: 9 Barva: Černá Země původu: Čína Displej: Ano Hmotnost: 2,1 kg Výška (cm): 6.27 Hloubka (cm): 26.6 Šířka (cm): 43.1 Napájení: 12V Napájení: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Stojan Balení obsahuje: Šrouby Balení obsahuje: Hex Key Balení obsahuje: USB kabel Adaptér součástí: Ano Typ displeje: High Resolution Display Provoz na baterie: Ne Kompatibilní s: macOS Kompatibilní s: Windows Výstupy: USB C Výstupy: USB A Vstupy: Jack 6,3mm TS (Pedal) USB to Device: Ano USB to Host: Ano USB MIDI: Ano

Produkt je výrobek značky Solid State Logic ,distribuovaný s EAN kódem 0878076001463.

Procházet zboží z kategorie Média Solid State Logic, Záznam hudby a zvuku Solid State Logic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Solid State Logic UF8 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, záznam hudby a zvuku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Solid State Logic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Solid State Logic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Solid State Logic UF8
Právě si prohlížíte...

32590,- Kč