Novation Launchkey Mini MK3

Novation Launchkey Mini MK3
2 168 2 269 1583
2 168,- Kč

Původní cena: 2 269,- Kč


Hodnocení:


Novation Launchkey Mini MK3 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Novation Launchkey Mini MK3 .

Detailní informace

Kompaktní, přenosný MIDI keyboard kontroler s 25 mini klávesami. Představuje ideální nástroj pro hudební produkci v software Ableton Live. Přináší intuitivní ovládání Ableton control, kreativní arpeggiator, režim Fixed Chord, MIDI výstup a širokou škálu zvuků.Launchkey Mini nabízí výkonný arpeggiator s jednoduchým ovládáním pro tvorbu originálních melodií, rytmů a zvuků. Režim Fixed Chord nabízí nastavitelný tvar akordu s fixací pro každý kláves. Kontroler navíc obsahuje 16 dynamických padů pro tvorbu rytmů a spouštění audio sekvencí.Launchkey ...Mini obsahuje ovládací prvky pro transport, device a mixpult. To zajišťuje intuitivní ovládání některých software funkcí bez použití myši.Balení obsahuje širokou škálu zvuků, nástrojů a efektů od společnosti AAS, Softube, Spitfire Audio, XLN Audio a Klevgrand. K dispozici je DAW software Ableton Live Lite. Kontroler pracuje s jakýmkoliv DAW software kompatibilním s HUI (například Logic, Reason).Kontroler je vybaven vysoce kvalitními mini klávesami, dotykovými proužky pro pitch a modulaci, 16 RGB podsvícenými dynamickými pady a vstupem pro sustain pedál. Barva podle výrobce : Černá Výška (cm) : 4.3 Barva : Černá Technologie klávesnice : Dynamický Šířka (cm) : 32.5 Země původu : Čína Hmotnost : 675 g Hloubka (cm) : 17.5 Software : Ableton Live Lite USB MIDI : Ano Výstupy : MIDI OUT Adaptér součástí : Ne Provoz na baterie : Ne Počet kláves : 25

Produkt je výrobek značky Novation ,distribuovaný s EAN kódem 0815301001201.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Novation, Hobby, hudba a výtvarné umění Novation, Hudební nástroje Novation, Elektronické hudební nástroje Novation, MIDI kontroléry Novation.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 444,- Kč
5 149,- Kč
Detail
13 765,- Kč
13 387,- Kč
Detail
8 289,- Kč
7 649,- Kč
Detail
10 290,- Kč
9 369,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Novation Launchkey Mini MK3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Novation a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Novation najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Novation Launchkey Mini MK3
Právě si prohlížíte...

2168,- Kč