Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nektar Impact SE49

Nektar Impact SE49

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nektar Impact SE49 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nektar Impact SE49 .

Detailní informace

Vysoce kvalitní MIDI keyboard se 49 klávesami pro produkci a nahrávací studio.Jednoduché ovládání je vhodné i pro začínající uživatele. Nabízí funkce a technologie nejlepších nástrojů společnosti Nektar.Keyboard obsahuje 49 synth-action kláves se 4 křivkami citlivosti a 3 fixed, mod a pitch kolečka a ovládací prvky pro DAW.Klaviatura umožňuje posun -3 / + 4 oktávy. Keyboard disponuje 6,3 mm jack konektorem pro sustain pedál. Vhodný je pro jakýkoliv styl hry.Podpora DAW: Bitwig Studio, Cubase, Digital Performer, FL Studio, GarageB...and, Logic, Nuendo, Reaper, Reason, Sonar a Studio One. Pro připojení k PC není nutná instalace ovladačů. Navíc je kompatibilní s tabletem iPad (konektor není součástí balení).Keyboard je dodáván se software Bitwig 8-Track. Kombinace se software představuje ideální způsob pro první kroky v hudební produkci. Modulace : Ano Výška (cm) : 6.9 Velikost kláves : Standard Pitch bend : Ano USB to Host : Ano Hmotnost : 2,2 kg USB MIDI : Ano Aftertouch : Ne Nabízená konfigurace : Standardní nabídka Balení obsahuje : USB kabel Balení obsahuje : Manuál Šířka (cm) : 80.5 Vstupy : Jack 6,3 mm TS Napájení : Pouze USB Barva : Černá Adaptér součástí : Ne Provoz na baterie : Ne Hloubka (cm) : 19.7 Technologie klávesnice : Dynamický USB to Device : Ne Země původu : Čína Počet kláves : 49 Provedení povrchu klaviatury : Hladký USB : Ano

Produkt je výrobek značky Nektar ,distribuovaný s EAN kódem 0859383002343.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Nektar, Hobby, hudba a výtvarné umění Nektar, Hudební nástroje Nektar, Elektronické hudební nástroje Nektar, MIDI kontroléry Nektar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 526,- Kč
Detail
11 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nektar Impact SE49 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nektar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nektar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nektar Impact SE49
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč