Nektar Impact

Nektar Impact
2 923 2 722 221
2 923,- Kč

Původní cena: 2 722,- Kč


Hodnocení:


Nektar Impact z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nektar Impact .

Detailní informace

GX-61 obsahují 61-notové (5 oktávové) klávesy, kolečko Pitch-Bend, modulační kolečko a zásuvku nožního spínače. Dvě vícebarevné oktávové tlačítka umožňují posouvání rozsahu klávesnice nahoru nebo dolů -3 / + 4 oktávy se změnou barev LED tak, aby zobrazovaly přesný stav.Posuňte rozsah klávesnice až na +/- 12 polotónů z vyahradených tlačítek pro provedení. Tato tlačítka lze rychle znovu použít ke změně globálního MIDI kanálu nebo k odeslání programových zpráv. Přiřaditelný potenciometr navíc poskytuje kontrolu nad jakýmkoli parametrem MIDI. Výcho...zím upravuje hlasitost mixéru.Osm tlačítek určených k ovládání DAW je uprostřed modelu Impact GX. Základní úkoly, jako je aktivace manipulace nebo navigace se často opakují - tím že pokaždé saháte na myš, může zabít jakýkoli zárodek inspirace. 8 tlačítek, které se používají s integrací Nektar DAW, rozšiřují funkčnost tak, aby zahrnovala kontrolu nad manipulací a řadu dalších důležitých funkcí DAW, přímo od společnosti Impact GX.Tlačítka lze také přiřadit ke zprávám MIDI pro použití s jakýmkoli softwarem MIDI, který není podporován integrací Nektar DAW. Pro každé ze 7 tlačítek lze naprogramovat primární a sekundární správu, což celkově poskytuje 14 programovatelných možností.Každému ze 14 přiřaditelných MIDI tlačítek, modulačnímu kolečku, nožnímu spínači a samozřejmě velkému ovládacího knoflíku, je možné přiřadit odesílání zpráv MIDI cc. Přiřaditelné tlačítka (14) mohou být navíc konfigurovány tak, aby vysílaly správu programu nebo řízení MMC.Bitwig 8-Track je součástí každého modelu Impact LX +, takže od prvního dne můžete začít produkovat, hrát a navrhovat zvuky jako profesionálové. Bitwig 8-Track vám poskytuje přístup k více než 50 softwarovým nástrojem a efektem pro použití až na 8 zvukových nebo MIDI projektových stopách a můžete také použít jakékoliv doplňky VST od třetích stran, které byste mohli vlastnit. Integrace Nektar DAW podporuje Bitwig 8-Track, takže společné použití Nektar Impact GX a Bitwig 8-Track je vynikající kombinací. Velikost kláves : Standard Počet kláves : 61 Pitch bend : Ano Hloubka (cm) : 19.7 Modulace : Ano Adaptér součástí : Ano Balení obsahuje : Manuál Hmotnost : 2,72 kg Země původu : Čína Nabízená konfigurace : Standardní nabídka Výška (cm) : 7.0 Provoz na baterie : Ne Balení obsahuje : Adaptér Napájení : Adaptér Šířka (cm) : 96.5

Produkt je výrobek značky Nektar ,distribuovaný s EAN kódem 0859383002299.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Nektar, Hobby, hudba a výtvarné umění Nektar, Hudební nástroje Nektar, Elektronické hudební nástroje Nektar, MIDI kontroléry Nektar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nektar Impact a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nektar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nektar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nektar Impact
Právě si prohlížíte...

2923,- Kč