Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2 SET - 27% sleva

-27%
Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2 SET

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2 SET z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2 SET .

Zlevněné zboží

Pokles cen!!! Do 30.06.2023 si můžete pořídit Komplete Kontrol S88 MK2 za zvýhodněnou cenu. Také do tohoto data po registraci vašeho S88 získáte Upgrade na Kompletu 14 Standard.HLAVNÍ OBRÁZEK SETU JE ILUSTRAČNÍ ! - SET s příslušenstvím za zvýhodněnou cenu. Příslušenství a spotřební materiál budete i tak dříve či později potřebovat. Pokud si jej vyberete hned, můžete ušetřit spoustu peněz a také ušetříte čas. Už to nebudete muset řešit později. Navíc máte jistotu, že uvedené příslušenství v rámci tohoto SETU je pro konkrétní nástroj vhodné. Hmot...nost : 13,2 kg Výstupy : MIDI OUT Vstupy : MIDI IN Varianta : Mk2 Šířka (cm) : 139.0 Země původu : Čína Modulace : Ano Balení obsahuje : Manuál Vstupy : Jack 6,3 mm TS Set : Ano Nabízená konfigurace : Set Výška (cm) : 11.5 Pitch bend : Ano Aftertouch : Ano Provedení povrchu klaviatury : Hladký Adaptér součástí : Ano Hloubka (cm) : 34.6 Balení obsahuje : Protiprachový kryt Velikost kláves : Standard Napájení : Adaptér Provoz na baterie : Ne Počet kláves : 88 Balení obsahuje : Adaptér USB MIDI : Ano Typ kláves : Channel Aftertouch

Produkt je výrobek značky Native Instruments.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Native Instruments, Hobby, hudba a výtvarné umění Native Instruments, Hudební nástroje Native Instruments, Elektronické hudební nástroje Native Instruments, MIDI kontroléry Native Instruments.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 189,- Kč
3 092,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail
21 190,- Kč
Detail
6 891,- Kč
6 599,- Kč
Detail
3 409,- Kč
3 242,- Kč
Detail
1 744,- Kč
Detail
20 190,- Kč
19 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2 SET a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Native Instruments a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Native Instruments najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Native Instruments Komplete Kontrol S88 MK2 SET
Právě si prohlížíte... - 27% sleva

21311,- Kč