Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

M-Audio Keystation 49 MK3 SET

M-Audio Keystation 49 MK3 SET

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


M-Audio Keystation 49 MK3 SET z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, midi kontroléry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným M-Audio Keystation 49 MK3 SET .

Detailní informace

HLAVNÍ OBRÁZEK SETU JE ILUSTRAČNÍ ! - SET s příslušenstvím za zvýhodněnou cenu. Příslušenství a spotřební materiál budete i tak dříve či později potřebovat. Pokud si jej vyberete hned, můžete ušetřit spoustu peněz a také ušetříte čas. Už to nebudete muset řešit později. Navíc máte jistotu, že uvedené příslušenství v rámci tohoto SETU je pro konkrétní nástroj vhodné. Typ kláves : Polovyvážená USB MIDI : Ano Vstupy : Sustain pedál Počet kláves : 49 Provedení povrchu klaviatury : Hladký Provoz na baterie : Ne Adaptér součástí : Ano Balení obsahuje... : Adaptér Velikost kláves : Standard Nabízená konfigurace : Set Balení obsahuje : Protiprachový kryt Balení obsahuje : Kód pro software Napájení : Adaptér Balení obsahuje : Manuál Země původu : Čína Šířka (cm) : 82.2 Set : Ano Hloubka (cm) : 18.9 Balení obsahuje : USB kabel Hmotnost : 2,1 kg

Produkt je výrobek značky M-audio.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava M-audio, Hobby, hudba a výtvarné umění M-audio, Hudební nástroje M-audio, Elektronické hudební nástroje M-audio, MIDI kontroléry M-audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 409,- Kč
3 242,- Kč
Detail
3 189,- Kč
3 092,- Kč
Detail
3 526,- Kč
Detail
3 641,- Kč
3 578,- Kč
Detail
20 190,- Kč
19 190,- Kč
Detail
2 553,- Kč
Detail
3 939,- Kč
Detail
2 702,- Kč
Detail

M-Audio BX3 BT

Black / MDF / M-audio
2 392,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

M-Audio Keystation 49 MK3 SET a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, midi kontroléry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce M-audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku M-audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

M-Audio Keystation 49 MK3 SET
Právě si prohlížíte...

2483,- Kč